Alltså, ni som sitter beredda kl 09.00

Hörrni, om ni är två som vill åka på vår Ullareds-resa så PLEASE, se till att bara den ene av er bokar, annars kommer ni ställa till ett helvete för mig.

Alla bokningar får en tidsstämpel, som inte syns för er läsare. På så sätt blir det rättvist.

Och OM det nu blir så att min server kraschar….så är det ert fel.

 1. Finns det någon möjlighet att bussen kan stanna i Linköping??

 2. Söndag morgon 09.27. Vaknar precis i hyrd stuga i Ullared. Gjorde slut på så himla många pengar igår så jag har inte råd att åka i februari igen 🙁
  Men lockande är det onekligen!!

 3. Liten skriver:

  Ska inte till Ullared, är lite svartfot vad gäller det. Men jag är fortfarande tokfast och sömnlös i sjukhussängen så jag vore återigen tacksam för ett morgonpiggt långt och roligt inlägg. Eller i vart fall lite bra lästips på nätet. Kramar!!!

  1. Mnja, idag blir det inget. Är lite stressad: måste jobba några timmar, sen ska jag vinterekipera talibanen, och sen måste jag dyka in i garderoben och leta efter något flärdfullt att ha på mig ikväll då jag ska gå på World Aids-galan. Väry stressigt!

 4. Ragdoll skriver:

  Synd att jag inte kan komma… Hade varit roligt tror jag.

 5. Hej Mona! Denna resa vill jag med på 🙂

  1. Hej tjejen, då får du hänga på låset i morgon! Det kommer bli en sinnesjukt rolig resa. Jag och Magdalena har kört bloggträff förut och det har varit askul!

   ..trodde du skulle komma i onsdags!

   1. Åhh hade kommit om jag inte vart tvungen att jobba!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..