ANNONS

Åh, ibland överträffar jag mig själv

/

Jag kan komma undan med rätt mycket när det gäller färger här hemma. Trots att maken lägger sig i PRECIS ALLT.

I 16 år så har jag försökt förklara för honom att det är bättre att han ägnar sig åt sina excelfiler än att tjafsa om varför jag köper nya soffkuddar. Och sånt.

Men. Det finns en färg som inte kommer innanför tröskeln här, för hans del. Grönt. Helt jefla omöjligt. Han hatar grönt. H a t a r.

Jag är inne i ett svårt shoppingmood just nu så jag råkade sladda in på Ellos härom dagen. Efter det att jag hjälpt Blondie a k a Ecuador att sätta upp gardinstänger hos henne, så blev jag sugen på att byta gardiner hemma i vardagsrummet.

Och eftersom jag har 4 fönster där så är det inte tu tal om att köpa något designer-aktigt. Näpp, i det rummet så är det Ellos som gäller.

Så jag klickade hem fyra uppsättningar med längder.

Gröna. Olivgröna till och med. The väry of värst i makens ögon.

Skärmavbild 2013-11-27 kl. 21.33.33

…och kände direkt att jag nog hade skitit i det blå skåpet. De kommer vilken dag som helst nu.

I flera dagar har jag funderat på hur jag ska mörka det här. Det är ju aningen svårt att få honom att inte notera att varenda fönster i vardagsrummet har skitmycket gröna gardiner.

En kväll råkade jag ha ett ärende in hos behå-bönan och fick syn på en

Skärmavbild 2013-11-27 kl. 21.30.17
Sorry, men jag var tvungen att sno bilden från Helene för när jag poserade i en annan behå från henne, här i bloggen i våras, så fick maken tokspel. ”Du kan ju för fan inte hänga ut bröna i bloggen fattaruväl?!” Jag tyckte att det gick jättebra eftersom behån gjorde mina boppar väry snygga.

Hur som.

Jag noterar att det finns ett par passande trosor till.

Skärmavbild 2013-11-27 kl. 21.30.36

Jag matchar aldrig. Min röv är för platt för det. Eller alltså, den är inte i tillräckligt bra form för att jag ska slösa pengar på dyra trosor, så jag nöjer mig så bra så med mina boxer-varianter från GeKås. Dessutom tycker jag att spets och sånt tjafs kliar och skaver.

Skärmavbild 2013-11-27 kl. 21.52.52

Möjligen är dom inte lika upphetsande men herregud så sköna. För 29.95 pickadoller.

Plötsligt får jag en snilleblixt. Jag beställer dom i alla fall och så kan jag glida omkring i behån och trosorna här hemma lite käckt..när maken ser, och då blir han jättesugen på att banka lite bäver.. svårt utvsulten på något sexigare än mina mormorstrosor.  Och så kommer han tänka att ”oj vad min fru är snygg i grönt!”

Och precis just då så sätter jag upp alla gardinerna. Alltså efteråt när han är lagom mör. Då kommer han inte ha något annat i huvudet än mina sexiga underkläder, och samtidigt ändrar han sig om att grönt är världens fulaste färg.

——————————————————————————————————————————————–

Ehh. Undrar om det här planen verkligen kommer hålla så bra.

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00