Okej brudar, nu kan ni shoppa loss!

Nu har ByCarima öppnat shoppen så, om ni skriver Mona” när ni checkar ut, så får ni 50% rabatt på alla kläder och 20% på övrigt. Om det uppstår några problem, så  ring 08-756 66 10, så hjälper Carima er.

Handla inte ihjäl er nu utan var lite bussiga och spar till oss som ska dit ikväll! (17-20 Näsby Park, Centralvägen 35…intill Gataeu.)

Rabatten gäller fram till 24.00, eller så långt lagret räcker.

Have fun!

 1. Melinda skriver:

  Mona, jag har köpt en tunika idag men har inte fått orderbekräftelse på mailen?! Jag har skickat ett meddelande till dem på webbsidan men inte fått svar därifrån heller. Kan Du kolla upp när du har tid, vill veta om deras beställningar funkar, eftersom jag har redan betalt för varan. Tack! //Melinda

 2. C skriver:

  TACK! TACK! TACK! Har nyss köpt 4 underbara plagg och är så lycklig! Härligt att vi icke-08:or fått denna chans.

 3. Mallan skriver:

  Kul med lite rabatter och rea, men… Det var rätt tomt på kläder. Endast blusar/tunikor… Synd! Eller så är det jag som är sent ute. Hoppas ni har mer att välja på ikväll, ni som kommer dit. Hursom, tack Mona för att du fixar sånt här!

  1. Mm, det försvinner fort. I butiken finns det dock tokmycket! (…eftersom hon har andra märken utöver sitt eget..lite av mycket..)

  1. Py skriver:

   Ja, … jag håller med.. och kan en klädställning verkligen kosta 2.500:-??
   Ikea har en liknande för runt 100:- lappen…

 4. Ullies skriver:

  Jag kan tyvärr inte komma ikväll, mår för skruttigt. Skickar en kram från mig via Ninnibeth.
  <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..