ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

På bästa sändningstid

Talibanen

Jag undrar om det var fler än jag och maken som satte fjärrkontrollen i halsen när vi, tillsammans med talibanen 10 år, tittade på Solsidan igår.

Skärmavbild 2013-11-24 kl. 21.51.28
…och det tog ju fan aldrig slut!

Efter 20 minuter så var jag tvungen att öppna munnen:

“..dom har sex..”

“Jag v e t mamma.”

Sen var det tyst i tio minuter. Och hela programmet handlade om sex.

Sweet Lord som jag undrar vad som försiggick i huvudet på henne.

På bästa sändningstid

44
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.