På bästa sändningstid

Jag undrar om det var fler än jag och maken som satte fjärrkontrollen i halsen när vi, tillsammans med talibanen 10 år, tittade på Solsidan igår.

Skärmavbild 2013-11-24 kl. 21.51.28
…och det tog ju fan aldrig slut!

Efter 20 minuter så var jag tvungen att öppna munnen:

”..dom har sex..”

”Jag v e t mamma.”

Sen var det tyst i tio minuter. Och hela programmet handlade om sex.

Sweet Lord som jag undrar vad som försiggick i huvudet på henne.

 

 1. Åsa skriver:

  Ha ha! Mina barn: 6, 8 och 10 ska i vanliga fall ligga i sängen kl. 20, men på söndagar är det dispens. De älskar Solsidan och får titta om de duschat, satt på pyjamas, borstat tänderna och läst saga innan. I söndags var de alldeles överförtjusta över temat. De tittade med sin pappa (jag har tröttnat lite) och när jag hade vägarna förbi tv:n sa 6-åringen ”De försöker knulla hela tiden mamma”. 10-åringen tillrättavisar: ”Det är inte ett speciellt trevligt ord. Det är bättre att du säger älska eller ha sex eller samlag”. Kände mig riktigt stolt.

 2. Amanda skriver:

  Ok nu ska jag vara mor duktig MEN jag har alltid hävdat att Solsidan INTE är något barnprogram och det är jag glad för nu. Min 11-åring kom ner och frågade om det var Solsidan nu för alla kompisar (de spelar online) försvann till TV:n. Han suckade och gick upp till sig. Kändes mycket bra. Även fast de börjar bli så stora så de ändå fattar ”DET” så känns det så onödigt att trycka upp Herngrens sugande på moroten i nyllet på honom.

 3. det blir lite pinsamt ibland…:)…igår frågade 7-åriga barnbarnet hur hundar gör då de ska ha valpar…..mormor svarade att det ju bygger på samma system, som människor….nämligen en spermie och ett ägg…..jaja sa hon…..det fattar jag väl…..men hur gööör de….de kan ju inte ligga som människor gör…..nä….sa jag….tiken står ju upp och hanen hoppar upp på ryggen….aha sa hon…..så tiken står upp och liksom lutar sig bakåt……då blev det lite komplicerat för mig…..iaf mitt på promenaden….så jag sa bara….”Du får vänta tills vi kommer hem, så ska jag förklara med papper o penna…”…..:)….och då blev det lite enklare…

 4. Ulla skriver:

  Nu blir jag lite nyfiken, hur länge får era ungar vara vakna när det är skola dagen efter?? Mina (8 o 10 år) går o lägger sig 20, förut var det 19.30, men tyckte att det blivit lite större så vi ändrade när skolan började igen i höstas.
  Är vi tidiga med att stoppa dem i säng?
  Det är ju inte direkt så att de somnar med en gång, utan ligger o läser (o sms:ar, ringer farmor/mormor, leker..), o somnar kanske vid 21.
  Då tycker jag att det borde ju borde ju vara stört omöjligt att få upp dem om de lägger sig ännu senare?
  FUI så ser jag inte på Solsidan, har aldrig riktigt fastnat för det..

  1. Alltså, talibanen ska ligga i sängen 19.30, helst. Eller senast 20. Då kan hon få ligga och läsa en stund. I söndags blev det helfel. Av någon anledning.

   1. Ulla skriver:

    Menade inget illa, blev bara lite nyfiken på vad folk har för läggningstider på barnen.
    En del ska ju äta middag redan 16.30, o sen i säng hur tidigt som helst, medan andra stoppas i säng framåt 22..

 5. Tony skriver:

  Nu kan Amelia allt. Hmhm.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..