ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Florida, i sommar?

Mina läsare

Resor

Jag tänkte byta ut mina vanliga två-veckor-varje-sommar-i-Turkiet mot två veckor i Florida. Aningen längre restid men hej och hå så mycket roligare.

Men. Jag vill bo i lägenhet/hus med tillgång till pool och det tänkte jag att ni skulle hjälpa mig med. Känner ni någon som vill hyra ut till mig och en kompis… och våra två barn? Utan att det kostar skjortan. Väry skötsamma mammor som ska bada i poolen, dricka champagne och shoppa hela dagarna.

..somliga som kommer sitta så här…

images
.medan andra läckerbitar ser ut så här.

images-3

Florida, i sommar?

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.