Florida, i sommar?

Jag tänkte byta ut mina vanliga två-veckor-varje-sommar-i-Turkiet mot två veckor i Florida. Aningen längre restid men hej och hå så mycket roligare.

Men. Jag vill bo i lägenhet/hus med tillgång till pool och det tänkte jag att ni skulle hjälpa mig med. Känner ni någon som vill hyra ut till mig och en kompis… och våra två barn? Utan att det kostar skjortan. Väry skötsamma mammor som ska bada i poolen, dricka champagne och shoppa hela dagarna.

..somliga som kommer sitta så här…

images
.medan andra läckerbitar ser ut så här.

images-3

 

 1. Maria skriver:

  Har hyr lägenhet privat i Florida flera gånger.

  The Beach Club i Hallandale (mitt emellan Miami och Ft Lauderdale på östkusten) är nog ett boende som ni skulle gilla. 😉

  http://www.homeaway.com/vacation-rental/p237304

  Detta är bara ett exempel, men sök gärna vidare på Vrbo.com t.ex.

  Aventura Mall (http://www.aventuramall.com/) är ca 8 min bort med bil, Sawgrass Mills (http://www.simon.com/mall/sawgrass-mills) är 30 min bort. Sen har ni även Miamis utbud om det inte skulle räcka med dessa gigantmall. Sawgrass är den största outleten i USA. Aventura ett av de större inomhusmallen som finns.

  Du tar hissen ner till stranden från The Beach Club där du sedan har tillgång gratis till privata solstolar, badvakt, kille som fixar till parasollet etc. Ni har tillgång till tre olika poolområden, det finns gym, valet parking etc.

  Ha så skoj!

 2. Kolla in homeaway vi hyrde ett helt magiskt hus via dem på sicilien i oktober. Arbetskamrater har hyrt fantastiska privata hus genom dem. Prisvärt om än inte billigast

 3. C skriver:

  Firade förra julen i Florida. Vi var i Miami, Key West, Orlando, Daytona och Fort Myers bla.
  Östra sidan av Florida är mycket mer turistanpassat än västra sidan tycker jag. På gott och ont. Men jag som mest brukar åka till Kaliforniens mindre turistanpassade delar gillar den mer icke ‘turistiga’ västra sidan av Florida.
  Fort Myers var fantastiskt med sin vita ‘mjuka’ sandstrand.
  Har tyvärr inget förslag på boende då vi kuskade runt mellan släktingar å hotellrum (ej lght).

 4. Hanna skriver:

  Älskar Florida och mest Miami. Det behöver inte vara så dyrt. Men du som gillar shoping se till så du kommer förbi Sawgrass mills. Shopping i världsklass.

  Det finns massor av nöjesparker. En gång åkte vi runt och bara åkte bergochdalbanor. Fantastiskt kul och köra bil i USA är bäst.

  Tänk på att Florida är större än vad man först tror. Finns även en västkust och norra sidan uppe i Gulfen. Där kan man komma undan billigare men längre ifrån allt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..