ANNONS

Skånebesök och Swebus-änglar

/

Igår kom bästa SÄPO-frun hit. Som inte längre är en SÄPO-fru utan Rådgivare-åt-Libyens-regering-fru, as from two weeks. Men det är svårt att lära en gammal hund att sitta, så det får nog fortsätta att vara ”SÄPO”-frun.

IMG_1892

Vi ses ju oftast bara en gång om året, på sommaren, när jag åker till Skåneland, så helgens besök är en bonus.

IMG_1919
Som givetvis firas med champagne i dagarna fyra.

När vi hade hällt upp första glaset så ringde telefonen. Det var Gabriella. Hon jobbar på en PR-byrå. Henne kommer ni att få träffa nästa år.

För att vara mer exakt så är det nämligen så att det nu är klart att Swebus kommer köra oss kärringar milfar till GeKås och de anlitar den PR-byrå som Gabriella jobbar på. Hon ska med i ena bussen och filma oss. Bland annat. Just det, ni läste rätt: ”ena bussen”. För det kommer bli två.

Jag tror inte hon vet vad hon har gett sig in i.

Men, jag kan inte gå ut med något ännu då jag väntar på att Kung Boris ska godkänna det datum jag föreslagit.

Sen jeflar blir det åka av brudar!

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00