Ses vi ikväll?

Jag håller på att rodda med kvällens mingel (17-20) och kom på en sak. Bromma Blocks är ju öppet för allmänheten samtidigt..så klart..och då kommer det komma icke bloggläsande kunder.

Jag är ju där hela tiden, men kommer inte stå i kassan, så ni m å s  t e tala om att ni är bloggläsare, annars får ni inte rabatten.

Det här betyder med andra ord att ni är tvungna att kliva ur garderoben, hahahha!

imgres

 1. Att komma hem och läsa det efter att ha shoppat.. Jaha. Vad är en rabatt på Bromma Blocks när man kan betala fullpris? 🙂

 2. Emma skriver:

  Jag som hade tänkt besöka Bromma Blocks för första gången igår, innan mitt flyg gick. Men tänkte inte riktigt på att klockan var tidigt så det var inget öppet och jag fick snällt sitta på flygplatsen istället! Typiskt!

 3. OJ! Nu är klockan redan 16 ju! Dags att knyta ihop säcken & börja kamma sig!

 4. MissK skriver:

  Ha ha ha

  Så ikväll kan dina stalkers inte smyga inne i affären då om de ska få rabatten 🙂

 5. Nilla H skriver:

  Drömde i natt att jag var i Bromma Blocks och kom på att jag skulle leta upp dig. Jag letade och letade, gick upp för trappor där någon knutit fast rep som jag var tvungen att kliva över. När jag äntligen hittade din butik var du inte där. Får försöka på nytt i vaket tillstånd någon gång 🙂 Kram och tack för en härlig blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..