Maken tyckte det var synd om er ute i landet

…eftersom inte ni kan vara med i kväll, så därför får även ni 20% om ni handlar på vår hemsida.

Rabatten gäller fram till 24.00 idag.

Have fun!

20131031-120506.jpg

OBS! Vissa av våra varor är det 2 veckors leveranstid på, basattnivet.

 1. Marit skriver:

  Fan missa 20% (lite småsnål som jag är ibalnd) bara för jag inte starta datorn när jag kom hem från jobbet igår ! Då hade det blivit två elefanter men nu får det bli en så länge. Dom är så himla fina 🙂 Avis på alla som kunde hälsa på hos dig I går kväll men så är det när jag av någon orsak bosatt mig långt från civilisationen. Ha en underbar dag och helg och vilka snygga muskler du kommer få av allt bärande:)

 2. Hilda skriver:

  Det gör inget om han får krupp för jag har en pappa som är läkare han kan säkert skriva ut nåt mot det. Jag är såååå sur för jag missade 20%dygnet med en timme.

 3. Sari skriver:

  Tack Mona (och maken) att du fixar och trixar så bra för oss 🙂 Är så nöjd med dagens presentinköp.
  Vi pratade lite snabbt om Gekås och jag glömde ju fråga om tanken är en eller två övernattningar?

  1. Tack själv Sari! Det är en, annars kommer maken få krupp!

 4. Tack för bubbel, babbel & kram; alltid lika skoj!
  🙂
  Handlade lite mer nu när jag kom hem eftersom du inte hade den mössan & de vantarna jag ville ha i butiken. Skrev på ordern att jag kan hämta på lagret när ni får in det så slipper vi sponsra posten? Skicka mail/sms bara så skuttar jag över nå’n lunch!
  (Förresten, thai-vagnen på parkeringen är underbar – kommer att ränna där ofta!)

 5. Carro skriver:

  Gu så rart av maken, har nu beställt för första gången hos er, blev en såndära braig laddare 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..