Kom och prata skit med mig på torsdag

Hörrni. På torsdag vill jag att ni kommer och hälsar på mig i Bromma Blocks. Mellan 17-20 så är jag där och bjuder på bubbel. Vill ni handla så får ni 20% på allt u t o m elefanterna, på dom kan jag bara ge 10%, tyvärr. De är svindyra i inköp nämlich.

Nu är det dessutom skitlätt att ta sig dit kommunalt. I måndags satte tvärbanan igång så,om du åker till Alvik, går ned till tvärbanan, åker två hållplatser, kliver av vid Karlsbodavägen, följer skyltarna (tror de sitter uppe) går över gatan, in i gallerian, uppför rulltrappan, så finns jag mitt emellan Twilfit och Akademibokhandeln. Skitenkelt.

Väry welcome!

Slut på meddelandet.

PS, jag vet att tvärbanan går från Solna-Sundbyberg också…

 1. För långt bort.
  Ska visserligen till Dalarna imorgon.
  Men det bli en omväg :/

  Nästa gång kanske 🙂

 2. MissK skriver:

  Vad är väl en mngelkväll hos dig med skumpa jämfört med att tillbringa kvällen på jobbet 🙂

 3. Ullies skriver:

  Jag hinner tyvärr inte svänga förbi. Ska på ett jobbigt möte på eftermiddagen som lär dränera mig fullständigt. Drick ett glas skumpa för mig ?
  Kram

  1. I will dear, I will. Och good luck..så gott det går.

   1. Ullies skriver:

    Tack hjärtat ! Kram

 4. Kommer förbi en stund, så klart! Vi är barnlediga den här veckan, men jag får väl skicka maken till Clas Olsson eller nå’… Då ser han inte vad jag handlar förrän det är för sent… 😉

 5. Happ, jag blir väl tvungen att komma då. Kan du möjligtvis fota lite och locka lite med vad du har? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..