Happy happy monday

Tidigt igår morse åkte jag in till Eriksbergskliniken för min 4:e av 5:e kemiska peeling. Lena är överlägsen. Inte bara för att hon vet vad hon pysslar med..nä, men för det där runt omkring: hon noppar mina ögonbryn och ger mig sjukt skön nackmassage. Alltså, det här gör hon på alla som går till henne.

Kolla Koncentrations-Stina:

IMG_1782
När jag var klar så satte jag mig i bilen och åkte mot Bromma Blocks. Vid ett trafikljus så råkade jag titta på klockan. Och fick århundradets chock. Klockan var sex minuter över tio och jag skulle öppna butiken kl tio.

IMG_1799
Helvittis jeflar, d e n  adrenalinkicken jag fick… innan jag kom på att det fortfarande var sommartid på bilklockan.

När hjärtat återgått till normal takt så kunde jag koncentrera mig på annat.

Som att kolla mina sms. Och stillsamt undra vem det är som vill att jag ska gå på Södra Jägareförbundets träff om skog och vilt..på en bygdegård i Småland.

IMG_1787
Sorry, men jag tror jag hoppar det.

Två sekunder efter öppning så kom dagens första bloggläsare: Annika från Täby, för att hälsa på.

IMG_1802
Noterade att hon hade en Plain Vanilla-tunika på sig trots att besöket till mig var helt oplanerat! Jag tvingade henne att passa butiken medan jag sprang bort till Espresso House och köpte oss varsin chailatte.

Måndagar brukar vara öken i Bromma Blocks, men thanks to höstlovet så var det full rulle hela dagen. På eftermiddagen dök dagens fjärde bloggläsare upp: Camilla. Hon har startat ett litet företag som säljer hemmagjord äppelsaft utan tillsatser, som man kan beställa här.

IMG_1811
Hon har pratat om det här förut så jag tiggde till mig en flaska. Camilla kommer på torsdag och då ni få smaka! Jag älskar företagsamma kvinnor.

IMG_1813
Efter jobbet åkte jag en snabbis till kontoret, plockade upp talibanen och drog hem. Lagade middag och sen åkte jag in till stan för att leta efter den där chokladaffären på Östermalm. Jag hann dock inte fram innan de stängde. så det får bli en annan dag. =(

Jag åkte vidare till min frisör. Halleluja som det behövdes. Förstår inte det här med varför man måste bli gråhårig när man blir äldre. Jag hatar det. På riktigt.

Marie, min frisör, har bytt salong. Från en barbershop-liknande historia, till ett jättehippt ställe:

IMG_1854

Kolla toadörren:

IMG_1844
Vadderad men blingbling-stenar. Det pirrade ända ned till Söderköping. My gaaad vad jag gick igång på den.

IMG_1853

Have one guess om jag ska göra en sån här dörr in till mitt klädrum! Jag snor idén rakt av, lätt!

Satte mig i stolen och Marie frågade om vi inte skulle göra något nytt med håret. Något annorlunda.

IMG_1860

You say WHAT?! sa jag och tokvägrade. Nog för att jag litar på henne efter 10 år, men herregud, komma här och komma med nya frisyrer. Glöm det.

IMG_1864
2,5 timmar senare, och med många djupa diskussioner, så var jag en brunhårig babe igen!

IMG_1867
Hade jag råd så skulle jag gå en gång i månaden. Fifan så snygg jag blir varje gång.

Just det. Jag har blåjeans på mig. Kan meddela att det inte är ett vanligt plagg i min garderob. Jag är så långt ifrån en blåjeans-brud som man kan komma, men när Wacko-Vic var här så fick jag ett par jeans av henne. Ett par Please-jeans.

IMG_1845

I nästan 1,5 år så har jag hört till leda om just dessa Pleasejeans. A l l a har såna och a l l a säger att dom är så sköna och jag var den e n d e i hela världen som inte fattade det. Och bla bla bla.

Det visar sig att de även passar en semi-tjockis som jag.

IMG_1848

Och jösses så sköna dom är!

Idag är det Bromma Blocks som gäller så keep coming! Jag håller på att förbereda inför torsdagens lilla bloggmingel.

Laters!

 

 1. Laila skriver:

  Japp, Pleasejeansen är underbara 🙂 Ni som vill beställa via nätet kan jag rekomendera att göra det från Biskopsgården. http://biskopsgarden.com/
  Superbra och snabb service 🙂

 2. PeppeH skriver:

  Snygga jeans! Satt verkligen ursnyggt.

 3. SoP skriver:

  Jag har använt jeans i stort sett varje dag sen 1973,aldrig hört talas om Please-

  1. Zandra skriver:

   Hoppsan, det är en bedrift att inte hört talas om please jeansen… 🙂

 4. Det är ”standard” deras mest vanliga modell. Om man vill vara petig heter den Classic 3B (3 buttons). Jag har också medium och drar 31/32 i tumstorlek, 42-44 i vanliga storlekar. Men det sistnämnda kan vi väl bara glömma, för det är SÅ mycket roligare att bara säga att man drar medium? Okay?

  1. Och köp dem för helskotta inte på en viss butik vars namn består av två kvinnonamn i Borås. Där måste man vara känd för något om man skall få bra kundservice, vanliga kunder göre sig icke besvär. Jag lärde mig det den hårda vägen efter att ha lagt lite för mycket pengar hos dem och fått sämre än sämst service och ruskigt mycket fel och jävligt slöa leveranser.

   Det krävs rätt mycket för att jag skall svartlista en butik och aldrignågonsinmerilivet vilja handla där. De lyckades.

   1. Linda skriver:

    Du lovade ju att göra ett eget inlägg om det för ett tag sen;)

   1. Eva skriver:

    Tack snälla för svar!

 5. Eva skriver:

  Jag har inte heller några Please-jeans men vill ha! Mona, vad har du för storlek i dina jämfört med andra byxor? Har förstått att de är stora i storlekarna?

  1. Jag har medium, men fan inte vad det är för modell. Har för mig att Victoria sa att det var standardmodellen..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..