Spökstad

Är på väg in till Eriksbergskliniken och blir helt paff när det tar 11 minuter att åka dit. I normala fall skulle det ta minst 30-40 min, i synnerhet i morgonrusning.

Det är helt tomt på gatorna och jag fattade ingenting.

20131028-074112.jpg

Sen kom jag på att det är höstlov och det känns som om hela Sverige ligger på vid en pool och sippar paraplydrinkar.

Alla utom jag.

 1. Myggan skriver:

  Jag jobbar och sliter på som vanligt. Gangstern på fritids, Divan ensam hemma och surfinnen skolar in huliganen på dagis (förlåt, jag vet att det heter förskolan…) Å inte fasikens va det biltomt på essingeleden i morse heller 🙁 Nåja. I morgon är jag ledig och då fyller jag dagen med utv samtal, apoteksbesök, halloweenshoping och kusintid 🙂

  1. Det hette dagis förr och det är så svårt att inte använda det uttrycket. F*låt alla Förskolor!

 2. Förstår att det är tomt i stan. 50% av Sveriges barnfamiljer är i Örebro och bor på Scandic Grand känns det som. Jag är själv mamma, men är just nu på tjänsteresa och vill gärna ha lugn och ro när jag äter…..
  Värre var det när vi en sommar när vi bodde på Scandic Nordstan i Göteborg. Paketerbjudande med inträde till Liseberg. Det var fler än vi som nappat på det erbjudandet….

 3. Thereze skriver:

  Nä inget höstlov här heller. Barnen får vara hemma själva och värma maten i mikron 🙂 Du som gör så mycket reklam för Eriksbergskliniken kanske kan få dom att ge dina bloggläsare lite rabatt? 🙂 Har en brorsdotter som behöver bukplastik efter GBP-op men har 6 cm för lite häng för att göra det via landstinget. Hon är 28 år och singel, vill verkligen kunna visa sig naken igen för någon karl. Själv skulle jag vilja göra en annan slags kirurgi men skräms lite av priset 🙂

 4. annika skriver:

  inga drinkar här heller – jag försöker se till att barn till dem som jobbar får ett kul lov! Ser framemot lite varm choklad under någon utflykt, det är också gott!

 5. Jag har nog iofs snart en pool utanför huset ned tanke på det ihållande regnet, men paraplydrinkarna lyser med sin frånvaro. Sitter och väntar på stormen som bör dyka upp om nån timme eller så, om den nu kommer. Skulle vara bra med lagom blåst så de sista envisa löven behagar trilla ner. Är så jämrans less på krattandet nu.
  Ha en fantastisk dag 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..