Och hur tänkte jag där

Kom hem igår kväll och var helt slut efter söndagens alla shoppande kunde i Bromma Blocks. Det där med lunch var ju bara att glömma, jag fick trycka i mig en knäckemacka bakom dörren ut till butiken.

Så när jag kommer hem, trött och skithungrig, och ser makens äckliga middag, så ruttnade jag, tog en tallrik yogurt med minsta tänkbara sockrade flingor på marknaden.

..och gick och la mig efteråt. När klockan var 20.10 så sov jag som en gris.

Gissa vem som vaknade 01.32.

Då hade min hjärna sovit klart.

Det hade inte jag.

Natten har således ägnats åt att se alla dokumentärer som finns om fångar på amerikanska fängelser, den thailändska marinkåren och diverse dåliga deckare från 80-talet.

Jamen hej måndag, it´s gonna be a lovley day…(i Bromma Blocks, om ni undrar.)

 

 1. J skriver:

  Apropå ingenting så var jag nyss in å kikade på campadre, måååånga stövlar med höga skaft var det där, kommer liksom inte ihåg om du hittade några när du efterlyste sist 😉

   1. Jenny skriver:

    Helt sjukt att du, en människa jag aldrig sett, är den första som ploppar upp i skallen när jag ser en stövel. Genomslagskraft 🙂

 2. Wicki skriver:

  Plötsligt så händer det!!
  En kommentar från någon som har läst och läst, garvat så jag varit nanosekund från att kissa i brallorna både en och två gånger, nickat igenkännande och många gånger suttit här och myst med tanken ”Tack gode gud att det INTE var jag”. Tack och bock för en av de naknaste och ärligaste bloggar som finns!
  Jo, jag var ju bara tvungen att kommentera när jag läste ”minsta tänkbara saockrade flingor på marknaden”. Jag har sedan fem månader tillbaka diagnosen diabetes, härligt härligt, och reglerar den enbart med kost och motion och en tallrik flingor och fil känns just nu som att det vore värt att dö för. Nästan.
  Så pleeeaseee Mona, tell me!!

  1. Haha, god morning och tack för komplimangen! Det är en av Kellogs sorter, minns inte vad den heter, men även om den innehåller socker så är det den som har minst..Tror dock att det ändå är för mycket för en diabetiker.=(

  1. missk skriver:

   Finns en sorts flingor typ cornflakes fast inte från kellogs utan ett annat märke jag inte minns vad den heter, är ifs många år sedan jag köpte dessa så de kanske inte finns längre men fanns i vanlig affär och var ett mindre paket. Men kolla både bland vanliga flingor och bland special avdelningen där de typ har glutenfritt och sånt.

   1. missk skriver:

    Som inte innehåller socker glömde jag visst o skriva

    1. Wicki skriver:

     Ja det är minst sagt skitsvårt att hitta just flingor som funkar. Har letat o letat men näe då. Eller letat o letat, snarare tvingat dottern att läsa ALLA förpackningar i ALLA mataffärer eftersom jag är för fåfäng för att ha mina brillor i butiken. Som singel får man tänka ett varv extra liksom. =)
     Ska spana in (läs: dottern ska få spana in) glutenhyllan också, den har jag totalt missat, så tack för tipset!

     1. mimi skriver:

      Boveteflingor. Finns inget godare. Funkar som snacks också, utan fil. B&P. På glutenfria hyllan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..