När inte ens tupp-fan är vaken

Det är fan inte okej att vakna 04.02 en lördagmorgon.

Inte någonstans.

Men jag har ett gäng välorganiserade badrumsskåp nu i alla fall.

Alltid nå’t.

 1. Mamita skriver:

  Hej Mona…
  fick veta av en av Sveriges bästa sömnforskare / psykologer att om man vaknar mitt i natten är det oftast för att blodsockret sjunkit. Hans tips var att äta en halv banan eller liknande så skulle man somna om inom 20 minuter…. DET FUNKAR ÄVERY TAJM !!! med tanke på at du gjort din GBP så kan det nog vara det som spökar för dig.. kanske testa 😉
  kram / Mamita

 2. Lena C skriver:

  Det där händer mig ocksdå ibland… Vaknar… Går upp… Sätter på kaffe… Börjar jobba (som en vanlig dag alltså)… Råkar titta på klockan… Inser att det beror på stress… Fortsätter jobba… Och däckar i soffan runt elva… Hela dj-a dagen är förstörd – jag som hade så mycket att göra… Vad jag borde lära mig: avsluta dagens jobb innan jag går och lägger mig och ta itu med morgondagens jobb imorgon… Lättare sagt än gjort! 😛

 3. M skriver:

  Tänk hur tidigt du kommer vakna imorgon då

 4. Du kan få låna min dotter. I morse vaknade hon klockan 04.15 och tyckte att det var dags att gå upp. Efter en liten diskussion vann mamma och ungen återvände till sängen. För att dsesan vakna klockan sex i stället *suck*. Hon är åtta, så ni hade haft kul 😉

 5. Ragdoll skriver:

  Jag var vaken då också… Jag gick dock inte upp ur sängen förrän 04.25, klädde på mig och släpade mig bort till grannen och kl 05.00 avgick bilen mot Ullared. Kan berätta att jag överlevde och hade gott om plats då vi var där när de öppnade. Men när vi åkte så ringlade sig kön lång för att komma in i varuhuset kl 11.30…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..