ANNONS

Rolig vecka

/

Den här veckan skulle jag gå på två event, men jag orkar inte. För i morgon ska jag på min tredje kemiska behandling hos Lena på Eriksbergskliniken. (Oj vad jag kan rekommendera det!) Efter det så ska jag gå ut och äta med chäääfen där, ni vet, hon den däringa Sophie. Love her dearly.

På onsdag får jag hem en ny säng. För på fredag kommer den här galningen, och stannar över helgen. I sista sekunden kom jag på att då 22-åringen flyttade föra året, så fick talibanen hennes rum. Och eftersom det är ett stort rum så krävdes en större säng. Således kånkade jag upp gästrummets 120-säng till henne. Hon var skitlycklig: från 105 cm till 120.

Alltså har vi ett gästrum utan säng. Inte så bra kanske. Så nu flyttar vi ned sängen igen, men var då tvungna att beställa ny till talibanen. Som fick välja storlek. 140 cm. Från IKEA. Väry billigt. Gästerna i det här huset får nämligen sova i en Hästens säng. Kan ju låta lyxigt, men det är det sämsta jefla skitsängsmärke som finns.

Sweet Lord som jag babblar.

På fredag kommer alltså Victoria. På lördag släpar jag ut henne till Plain Vanilla så att hon får shoppa loss lite. Sen ska jag visa henne Bromma Blocks.

På söndag ska jag göra något jag aldrig har gjort: klistra fast ögonfransar. Eller ja, göra en fransförlängning. Har tänkt göra det hur länge som helst, men inte vetat vart jag ska gå. Nu har jag hittat en tjej i Huddinge. Det kommer jag blogga om för jag är skitnyfiken på det här.  Bara det att jag får lov att ligga still i två timmar gör att jag verkligen ser fram emot det. Med en avstängd telefon tacksåmycket.

Och så har jag svinmycket att göra på jobbet.

Gu’ så ovanligt.

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00