Det här var nog den roligaste kommentaren i år!

Apropå makens fotbollstittande denna fredagkväll:

Skärmavbild 2013-10-11 kl. 21.33.26

Herregud, jag skrattar högt varje gång jag läser det.

 1. Sorry, förstår inte det roliga i den kommentaren. Blir bara ledsen och trött på människor som inte kan tillåta att man har olika intressen. Att inte i sitt eget hem få titta på sport är för mig helt obegripligt.

  1. Du måste ta det med glimten i ögat. Its all about humor!

 2. B-M skriver:

  Ääälskar kommentaren! Klockren 🙂

 3. Lotta skriver:

  Haha OMG Så ball Skrattar!!! Vill åka på träningsläger där… =)

 4. Jag som helt kallt sa åt min make när vi började dejta att vill du se på sport får du åka hem. Nu när vi är gifta har vi inte ens tv. Jag tycker att kolla på sport är lite som att kolla på porr, dvs man tittar på när andra gör sånt man själv vill göra. (obs gäller inte fotboll och innebandy)

 5. M@rie skriver:

  Anna for president!!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..