ANNONS

Förlåt, men jag måste fråga er om mössorna igen

/

Maken är tokig på mig. När jag lade ut det där om att ni kan beställa Handy Powern, telefonladdaren, på vår hemsida så brakade nästan servern sönder. Vi fick köpa in ännu fler och det ramlar in nya beställningar varje dag. Jag är ju på Bromma Blocks så han får packa de små raringarna själv.

Igår sa jag att jag måste köpa in dom där blingbling-mössorna innan de tar slut. Vi diskuterade fram och tillbaka om hur många.

”Jag kan fråga i bloggen hur många som vill ha.”

”Nej för fan, då kommer jag drunkna i möss-packning!”

Jag tänkte först: ”Mm, det är sant, kanske bäst att låta bli. Vi klarar inte den anstormingen nu. Eller rättare sagt, h a n klarar inte det.” Jag står ju på Bromma Blocks nu i tre månader och de andra på kontoret har fullt upp med våra vanliga ordrar.

Sen kom jag på en sak. Om vi har så mycket beställningar så har han INTE TID ATT RINGA MIG!

Så ladies: vill ni köpa dom här för 245 kr inkl frakt, om jag beställer hem ett gäng? (One size, fits all..)

Jag tar hem både dom med mycket bling, och de med lite mindre. Dock tänker jag inte köpa in den där puderfärgade ni ser i översta raden.

Skärmavbild 2013-09-29 kl. 19.54.50
Skärmavbild 2013-09-29 kl. 20.53.53

IMG_8066
Nu jeflar ska han få något att bita i och ni ska hjälpa mig!

56
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00