ANNONS

Not so bright

/

Var på jobbet 06.20 i morse och har jobbat hela dagen fram till strax efter 17.00. Hem, fräscha till mig inför kvällens tjejmiddag här i finhooden.  I normala fall så är jag typen som alltid hjälper till: dukar fram, dukar av, diskar and you name it. Ikväll kommer jag inte kunna röra mig ur fläcken. Jag är helt slut.

Inte så jefla smart att öppna en champagneflaska och ta sig ett glas. Poff, rakt upp i hövvet.

IMG_0442

För lite mat i kombo med ett glas champagne  är lika med pruttfull kan jag meddela.  Maken och talibanen är på en årlig middag, som jag också skulle ha varit med på men jag råkade dubbelboka. Hej och hå vad jag har tappat kontrollen för tillfället.

Och förklara en sak för mig: hur kommer det sig att man älskar hela världen när man är lite onykter, va va va?Idag kom det förbi en bloggläsare, Hanna,  som åkte hela vägen från…ehh…hmm..var det Piteå..typ… för att hälsa på. Oj vad jag blev glad. En ung tjej i 20-års åldern.

Egentligen hade jag vela bjuda henne på en fika, men jag ville inte tränga mig på, plus att jag hade shitloads kvar att fixa i butiken.  Jag har verkligen läsare i alla åldrar och ni är lika sköna allihop.

Jag ska stå i Bromma Blocks i tre månader och ni MÅSTE komma förbi. Jag finns vägg i vägg med Akademibokhandeln, en trappa upp.

Jag hatar att stå stilla på ett ställe men det är ni som får mig att stå ut. Den 26:e, eller om det var den 28:e oktober, så börjar tvärbanan att gå hela vägen ut till Bromma Blocks. Då har ni inga ursäkter längre. I veckan kom Gudinnan förbi, med maken sin. Hur kul som helst.

Funderar på om jag ska hinna fixa ihop ett litet öppningsmingel nästa vecka, eller veckan därpå. 20% på allt. Kan det vara något? (Har fortfarande inte fått något svar från centrumledningen om modevisningen jag vill ha i oktober, trots ett antal påminnelser.)

För övrigt så skulle jag ha varit med Magdalena i Göteborg på bokmässan den här helgen, så gissa om jag saknar henne! Jag ska tvinga henne att hälsa på mig tre dagar i veckan fram till jul.

Imorgon ska jag berätta hur jag gjorde bort mig rejält idag. Fifan, jag skäms fortfarande.

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00