Not so bright

Var på jobbet 06.20 i morse och har jobbat hela dagen fram till strax efter 17.00. Hem, fräscha till mig inför kvällens tjejmiddag här i finhooden.  I normala fall så är jag typen som alltid hjälper till: dukar fram, dukar av, diskar and you name it. Ikväll kommer jag inte kunna röra mig ur fläcken. Jag är helt slut.

Inte så jefla smart att öppna en champagneflaska och ta sig ett glas. Poff, rakt upp i hövvet.

IMG_0442

För lite mat i kombo med ett glas champagne  är lika med pruttfull kan jag meddela.  Maken och talibanen är på en årlig middag, som jag också skulle ha varit med på men jag råkade dubbelboka. Hej och hå vad jag har tappat kontrollen för tillfället.

Och förklara en sak för mig: hur kommer det sig att man älskar hela världen när man är lite onykter, va va va?

Idag kom det förbi en bloggläsare, Hanna,  som åkte hela vägen från…ehh…hmm..var det Piteå..typ… för att hälsa på. Oj vad jag blev glad. En ung tjej i 20-års åldern. Egentligen hade jag vela bjuda henne på en fika, men jag ville inte tränga mig på, plus att jag hade shitloads kvar att fixa i butiken.  Jag har verkligen läsare i alla åldrar och ni är lika sköna allihop.

Jag ska stå i Bromma Blocks i tre månader och ni MÅSTE komma förbi. Jag finns vägg i vägg med Akademibokhandeln, en trappa upp.

Jag hatar att stå stilla på ett ställe men det är ni som får mig att stå ut. Den 26:e, eller om det var den 28:e oktober, så börjar tvärbanan att gå hela vägen ut till Bromma Blocks. Då har ni inga ursäkter längre. I veckan kom Gudinnan förbi, med maken sin. Hur kul som helst.

Funderar på om jag ska hinna fixa ihop ett litet öppningsmingel nästa vecka, eller veckan därpå. 20% på allt. Kan det vara något? (Har fortfarande inte fått något svar från centrumledningen om modevisningen jag vill ha i oktober, trots ett antal påminnelser.)

För övrigt så skulle jag ha varit med Magdalena i Göteborg på bokmässan den här helgen, så gissa om jag saknar henne! Jag ska tvinga henne att hälsa på mig tre dagar i veckan fram till jul.

Imorgon ska jag berätta hur jag gjorde bort mig rejält idag. Fifan, jag skäms fortfarande.

  1. Jag är också en av dina yngre läsare, 22 år men har följt dig i snart 3 år, och jag lovar att du förgyller mina dagar lika mycket som du förgyller de äldre läsarnas dagar! (Får man säga tant när man är 22, eller är det bara tanterna som får säga tant? Var tvungen att ändra i meningen ovanför nu :-P)
    Jag går Gärna på öppningsmingel! Bor ett stenkast i från Blocks och var och handlade av dig redan förra året. Sjukt roligt att ni kommit tillbaka 😀

  2. Hanna skriver:

    Haha, Mona, det är Östersund jag kommer ifrån! Men det kanske inte är så lätt med geografin trots att du inte är blond? 😉 Det var i vilket fall som helst otroligt trevligt att träffa dig! Kram

  3. Zeta skriver:

    Du tar veckan efter jag ”lyckats” haft jobb åh sem i utlandet dina outlet tidigare gånger så våga bara ha det nästa vecka när jag åker på semester!! Då lackar jag ut!! 😉

  4. Eller så kan du ha ngn happening när jag kommer upp så man kan få vara med ngn jäkla gång. Jag kan ta med en hummer eller två.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..