Jag är så sjukt jäkla rolig ibland

Jag håller på att gå igenom en massa gamla inlägg och hittade det här, som är så hysteriskt jäkla kul. Var bara tvungen att lägga upp det igen, för er nyinkomna tittare!

Nu ska vi prata dildosar en stund

by  on JAN 8, 2013 @ 11:35 · 35 COMMENTS [EDIT]

Bakgrund:

För 10 år sen så bytte jag bransch. Jag och maken hade fram till då ett företag där vi bland annat sålde dildosar. Eller ”sexhjälmedel” som vi så fint kallade det. Andra kallade sina produkter ”sexleksaker”. En e x t r e m t rolig tid eftersom vi var med och skapade ett av pionjärföretagen inom det här.

Lite kort så kan jag berätta att det började med att vi tog över distributionen av ett företags produkter, och däribland fanns det just ett dildossortiment. Ett mycket litet sortiment.

I början var jag helt anti men bestämde mig snabbt för att ”why not”. Ungefär samtidigt så sa jag till maken att om vi nu skulle hålla på med ”sånt här” så måste vi nog göra en produktest. Eller rättare sagt: jag sa att vi skulle prova varenda grej själva, som vi sålde. Så att vi visste vad vi pratade om. Maken suckade lite men gick med på det.

Tills det här affärsområdet fullständigt exploderade. Vi gjorde en del ganska bra marknadsföring och blev snabbt Sveriges största företag inom det här segmentet. Man kan också säga att maken tröttnade på mig och mina idéer. För ni har väl läst punkt 57 här? Om inte, så gör det, ni kommer göra i brallan.

I alla fall. För snart 10 år sen så sålde vi företaget. Av olika anledningar så har vi haft kvar ett lager av dildosar och annat i den kategorin. Vi pratar allt från lösvaginor till så kallade buttplugs. Det vet ni vad det är va? Just buttplugs hade vi hundratals av. I varierande storlekar. Den största var lätt att missta från en bordslampa.

Vi byter bransch. Och jobbar på. Vi växer och byter lokaler. Några gånger. Till slut hamnar vi där vi är idag och eftersom jag har svart bälte i att organisera, så är det jag som flyttar runt och gör i ordning på lagret.

Dom här jefla dildosarna och buttplugsen har hängt med hela tiden. För att maken sagt att han skulle kontakta nån i branschen som skulle köpa upp partiet. Men eftersom han aldrig har tid så har det inte hänt något. I oktober så ruttnade jag. De upptog alltför många värdefulla kvadratmeter och vi börjar bli trångbodda.

Till saken hör att maken är en ärkehamster. Här slängs inte ens julkort från 1988. På riktigt. Så det är extremt svårt att få honom att göra sig av med saker.

Jag gör en rockad på lagret och en dag beordrar jag medarbetarna att de ska gå ned till vår privata återvinningsstation, som tillhör vårt kontorshus, och slänga skiten. Allt ligger i femtioelva flyttkartonger och jag säger två saker:

”Vad ni än gör, se till att chefen inte ser er OCH: packa inte för många kartonger i taget på palldragaren, då kommer de välta, så ta typ fyra i taget.”

Jag fortsätter att fixa med annat, medan tjejerna gör slag i saken. Jag tänker inte mer på det förrän nästa dag, då jag råkade säga något om det här och den ene av dom exploderar av skratt.

Det visade sig att de blivit så nervösa för att maken skulle komma på dom så de drar ner så många kartonger som möjligt på vår lastkaj, för att därifrån dra allting över till vårt ”sophus”.

Problemet är att de lastar för många kartonger i taget på palldragaren så vad händer tror ni?

 

På baksidan av vårt hus, där vår lastkaj finns, så finns även ingången till ett kontorsvaruhus: Svanströms. Alltså finns även en stor kundparkering. Det är förvisso bara 30 meter från lastkajen till sophusets dörr, men när man har en överlastad palldragare, så går det inte så fort.

Således sker följande: de lastar för många kartonger på palldragaren, drar den i 180 över parkeringen eftersom de ser att de kommer kunder till Svanströms.. och då välter allt.

Och hade det varit mjukisdjur i lådorna så hade inget hänt men nu fylls halva parkeringen av dildosar i mycket varierande storlekar, buttplugs, vaginor and you name it. Den ene av dom får tag i EN buttplug och springer mot sopdörren för att gömma sig. Hon glömmer dock det viktigaste: nyckeln dit. För den har kollegan, som står i ett hav av sexleksaker.

Då kommer en av våra grannar. Normalt är det av ringa betydelse varifrån människor kommer, men låt oss säga att just den här grannen kom till Sverige för inte alls så länge sedan och då i från ett väry muslimskt land.

Han rusar fram medan 21-åringen försöker rafsa ihop så mycket som möjligt av katastrofen. På stapplande svenska säger han: ”Oj oj, inte bra, inte bra” och gör en ansats att hjälpa henne.

Den bortspringande kollegan kommer tillbaka och med hjälp av sopsäckar så får de upp allt.

I sophuset har vi megastora blåa vagnar så tjejerna lastade i alla ihoptejpade sopsäckar i dom, låste dörren och gick upp till kontoret. Båda svor att de på inga villkor skulle avslöja något för mig, eftersom jag verkligen sagt åt dom att ta lite i taget, och i synnerhet aldrig avslöja något för maken.

Två dagar senare så går jag ned och kastar något. Ser då att nån brutit upp alla säckar och gått igenom dom. En del förpackningar med lösvaginor var tomma. Jag småler och går därifrån.

I slutet av veckan så råkar vi titta ut genom fönstret när sopbilen kommer. Vi ser hur den ene snubben går in och ska hämta alla blåa vagnar. Han kommer ut och säger något till föraren. Som hoppar ur bilen och går in. 20 minuter senare kommer de ut med vagnarna. Flinandes.

Och jag kan garantera att de måste varit sopföretagets mest populära killar när de kom tillbaka.

Det här hände i början av oktober och först i förra veckan så erkände vi allt för chefen.

Konstigt nog så fick vi alla behålla jobbet.

 

 1. Carina skriver:

  Så himla kul!!! Värt en runda till!
  Kram Carina

 2. ninca skriver:

  Hahahaha … ja, du är för rolig ibland. Verkligen.
  Jag skulle gärna ha velat sett det där.
  Jisses. Veckans skratt. Eller månadens/Monandes. Kanske årets t.o.m.
  Hahaha … Djeflar i havet,

 3. Det där inlägget var sjukt roligt! Jag läste det på Schiphols flygplats på väg hem från Mslaysia. Sedan var jag tvungen att läsa det högt för Peter 😉

 4. Hahaha lika roligt att läsa nu som då 🙂

  Hade velat se både sopgubbar och de anställda som
  skulle slänga det där.. Haha

 5. Läste detta första gången, men skrattade lika mycket nu.
  Det jag mest kommer ihåg från dina inlägg här, är resan till Indien och när det skulle mätas tuttisar!! Herreguuuuud, alltså, jag trodde jag skulle dö, speciellt vad gäller tuttmätarkommentarerna!

  1. Jag vet, det var nog det roligaste på alla mina 7 år med bloggen! Mina läsare är helt störda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..