Sista sucken och mera laddare

Hörrni, jag vet att jag tjoar för mycket nu om grejer, men jag vill bara tala om att eftersom vi kommer öppna i Bromma Blocks, så stänger vi webbsidan www.outletbromma.se. OM ni vill ha grejer till bra priser så passa på att beställ där. Det går bra i några dagar till. Sen tar jag det vi har kvar där och flyttar till Bromma Blocks, och höjer till normalpris!

Sen laddarna: trots att vi fick hem plenty, så tog de rosa slut direkt. Vi får en ny jättesändning med alla tre färgerna i veckan, så passa på. Jag kommer ha dom i Bromma Blocks också. 279 kr inkl frakt. Här beställer ni.

Skärmavbild 2013-09-25 kl. 11.44.39

 

Passar alla smartphones också.

Skärmavbild 2013-09-25 kl. 11.44.52

 1. Börjar den lysa grönt när den är färdigladdad? Hur länge tar det? Vet du om det är först då det går att ladda telefonen? Jag har haft den på laddning under kvällen och skulle bara testa med telefonen nu, men den börjar inte ladda när jag pluggar i den.

  1. Jag tycker att jag måste ladda den längre än de tre timmar som står på. Lampan ska vara blå när det är klart. Man ser det knappt dock. Men sen, när det är klart så funkar den. Har inte ”jobbat in” min riktigt så jag vet inte hur många gångar man kan ladda mobilen innan man måste ladda laddaren igen. Dock så står det ju att den bör laddas efter att man har laddat ”en digital produkt”.

   1. Maria skriver:

    Eeh vilken lampa…..???

 2. annika skriver:

  Passar inte till Samsung galaxy va?

  1. Jo, det ska den göra. Kolla sladdarna på undre bilden. Ska passa alla smartphones..

 3. Maria skriver:

  Hej! Otekniska jag undrar hur man kan se hur mkt batteri där är kvar i laddaren, om man nu kan det alltså…:)?! Så man inte ger sej ut med en halvfull laddare…:(

  Kram Maria

 4. Fick min på posten idag! Kanonpryl!

 5. Hondjur skriver:

  Förjävla smidigt det där.. och speciellt med dagens telefoner som Äter batteri!
  Kan nog bli en julklapp till mig själv det där! 🙂
  Har btw lånat Maggan´s bok vidare – ge och ta … Tack tack 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..