Hur korkad får man vara

Varje tisdag så är vi ett gäng som tittar på Svenska Hollywoodfruar inne hos Wacko-Vic. Mellan 21.00.22.00.

Alltså, vi sitter hemma var och en, men kommenterar i realtid inne hos henne. Hur kul som helst.

Det här har vi gjort några gånger nu och jag ser fram emot det varje vecka. Igår var det extra spännande eftersom galningen-Gunilla spårade ur helt. Vi är aldrig snälla mot henne eftersom hon inte är snäll mot någon. Det spelar ingen roll om hon säger att TV3 klipper programmen så att hon framstår som en idiot, för det är fortfarande henne de visar. Jag hatar kärringen. Mest för att hon har ett barn som jag tycker synd om.

Igår var det som sagt värre än värst. Hon var helt galen. När det var en kvart tjugo minuter kvar så råkade jag äta lite godis. Ni gamlingar vet ju vad som händer när jag äter socker. Jag somnar. Som en stock. På 2 minuter.

Vaknar upp med ett ryck 22.01. Sittandes i soffan med datorn i knät.

Skärmavbild 2013-09-25 kl. 20.01.36

 

Jag måste vara Sveriges mest korkade människa. Big time.

 1. Och, värt att påpeka. Det är liksom inte så att vi alla känner varandra och att man inte får vara med i vårt coola gäng som kollar. Alla får vara med. Det är asroligt att kolla ihop och läsa allas kommentarer.

  Från förra avsnittet kommer jag för evigt bära med mig ”do you wanna get laid or get paid” som terapeut-vadhonnuvar frågade Siv. Måste man verkligen välja?

  Välkommen på tisdag strax före nio, ni som vill 🙂

 2. Tess skriver:

  Jag har kommit på den smarta idén att hota mina ungar med att få flytta till Gunilla, när dom blir jobbiga och ska tjafsa om allting, he he

  #evilmom

 3. När ska tv3 göra Brommafruar? Då ska jag banne mig titta!

  1. Tyvärr lär inte jag få vara med. Mitt liv är för mycket oglammigt. Mest slit. =(

 4. PeppeH skriver:

  Ja något korkat, undrade varför det blev så tyst från ditt håll 😉

 5. MissK skriver:

  Var så klantigt gjort av dig att det knappt förtjänar nån kommentar ens 🙂

  Var nog mest det att sitta ihop fast var för sig o titta på programmet o kommentera är väl det som fick mig o titta på skiten

  Jag o en kompis brukade sitta o göra samma sak fast med ett annat program, sen mitt i allt kom en 3:e person med i bilden och först undrade vad vi tittade på men som råkade se nåt repris avsnitt och fattade då vad vi tittade på, sen satt hon med oss o tittade och kommenterade 🙂

  1. Men vi har fått dig FAST i skiten. Och det är sjukt underhållande. I förrgår skrev du tom att du skulle strunta i det och gå och lägga dig, men icke då 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..