ANNONS

Hur korkad får man vara

/

Varje tisdag så är vi ett gäng som tittar på Svenska Hollywoodfruar inne hos Wacko-Vic. Mellan 21.00.22.00.

Alltså, vi sitter hemma var och en, men kommenterar i realtid inne hos henne. Hur kul som helst.

Det här har vi gjort några gånger nu och jag ser fram emot det varje vecka. Igår var det extra spännande eftersom galningen-Gunilla spårade ur helt. Vi är aldrig snälla mot henne eftersom hon inte är snäll mot någon. Det spelar ingen roll om hon säger att TV3 klipper programmen så att hon framstår som en idiot, för det är fortfarande henne de visar. Jag hatar kärringen. Mest för att hon har ett barn som jag tycker synd om.

Igår var det som sagt värre än värst. Hon var helt galen. När det var en kvart tjugo minuter kvar så råkade jag äta lite godis. Ni gamlingar vet ju vad som händer när jag äter socker. Jag somnar. Som en stock. På 2 minuter.

Vaknar upp med ett ryck 22.01. Sittandes i soffan med datorn i knät.

Skärmavbild 2013-09-25 kl. 20.01.36

Jag måste vara Sveriges mest korkade människa. Big time.

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00