Så mycket, så mycket

Sorry, men jag har röva full med planeringen av vår tillfälliga butik i Bromma Blocks. På fredag börjar vi bygga butiken och på tisdag nästa vecka öppnar vi. Och kommer garanterat inte vara klara. Som vanligt.

Vi ska ju sälja väldigt mycket av våra egna produkter, men också ta in andras.

V e t ni hur kul det är att shoppa till sin egen butik? My Godness.

Och halva butiken kommer bestå av Village Candle för jag ska sälja på varenda kund ljus från dom.

IMG_9009
Finns det något speciellt som ni tycker att jag ska ta in?

Mvh

Jultomten

 

 1. Elin skriver:

  Ta in rif design!

 2. Zeta skriver:

  Kommer du/ni sälja nå Plain Vanilla (eller hur f**n de nu stavas??) kläder bling/bling?? Jag har ju lyckats missa båda outlet tillfällena pga av jobb åh semester

  1. Japp, det kommer vi! Men kolla mitt nästa inlägg om en stund!

 3. Mona, kommer du sälja laddarna i butiken?
  Jag fick hem min igår, och tänker mig att det ska bli årets julklapp till Alla mina nära och kära 🙂
  Har redan fått beställning från sambo och kollega, så har ett antal att inhandla 😛

 4. Emma skriver:

  Ramar! I snirklig metall (gärna mässing eller brons). De brukar nog gå under benämningen ”antik”. Ni har ju bara helt släta blanka! Snälla, snälla ta in <3 <3 <3

  Och hur gick det med barockstolarna? Är de redan sålda allihop eller kommer jag kunna komma förbi och provsitta innan jag slår till?

  kram från en till som följer din blogg slaviskt för att få skratta i vardagen 😀

  1. Ska kolla om jag kan hitta. Barockstolarna kommer till Sverige den 28/10, sen tar det ett par dagar innan de kommer till kontoret. Jag tror, med betoning på tror, att vi får över några. De har sålt som smör. …och jag ska sno hem en fåtölj..eller två, hehe.

 5. -ME- skriver:

  Det kan mycket väl vara så att jag måste ta och leta reda på Bromma Blocks nu och komma och köpa ljus av dig. Jag har trillat dit på Village Candles lavendel, men jag vill veta om de har något Clean cotton-ish också. Du har ju helt rätt i att de är bättre än Yankee Candles, även om det suttit hårt inne att erkänna det!

  Vad mer vill jag ha? Keramikkannor och keramikskålar i större format men till vettiga priser och inte för slätt och kantigt utan helst bonnigt och lite mjuka former. Snälla tomten? (Annars kan jag shoppa sönder kontokortet på bara ljus, så du behöver egentligen inte bry dig om min önskelista. Min man tackar dig om du låter bli.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..