ANNONS

När man tror att man har blivit tjock igen

/

Eftersom Helene har järnkoll på vad jag har för storlek på mina behå:ar, så klickar jag bara i första bästa storlek som ploppar upp i rullgardinen. Det viktiga är att själva modellen är den jag ska ha. Typ så här:

Skärmavbild 2013-09-23 kl. 16.20.49

För hon är väl medveten om att jag har en mycket liten hjärna när det gäller att komma ihåg…så hon plockar fram rätt size och skickar till mig. Så där har jag gjort i 1,5 år snart. Nemas problemas.

Härom dagen beställer jag lite nytt. Just det ja, förlåt om jag gör reklam, men ni vet mina Ullareds-trosor som jag skröt om i somras?

Skärmavbild 2013-09-23 kl. 16.26.37

Jag älskar dom och använder dom varenda dag, till makens förtret, och jag kommer fortsätta att göra det, men allvarligt. Jag beställde dom här från Helene:

Skärmavbild 2013-09-23 kl. 16.28.10

Eller rättare sagt, så här var det. Magdalena rider ju inför ”Stjärnor på häst”, eller vad programmet heter, som visas i december. Hon hade skavsår lite här och var, vid ett av tillfällena, så när jag var inne på Helenes sida så såg jag att hon sålde ridtrosor. Jag undrade vad det var för speciellt med dom så då beställde jag ett par till Maggan…och så råkade jag visst trycka hem ett par i large till mig.

Fiförfan SÅ sköna! Säga vad man vill men det är stor skillnad på mina 30-krs älsklingar, och dom här, så letar ni nya, som håller kvalitetsmässigt, så in och beställ för bövelen.

Men, det var ju inte det jag skulle prata om. Grejerna kom, glad i hågen ska jag spänna på mig den första behån jag fiskade upp.

Sätter den runt om, knäpper fast i ryggen, böjer mig fram för att lägga i bopparna i kuporna, som jag så fint har lärt mig.

Känner att det spänner satan runt om. Får panik. Har inte köpt behå på ett tag och ätit en massa gott här nu i sommar.

Men så tänker jag: ”det är ju en ny modell, och Helene säger ju att det ska sitta hårdare än man tror runt om och mina gamla modeller är säkert uttänjda.”

Så jag drar axelbanden över axlarna och tittar mig i spegeln. Det väller ut ö v e r a l l t.

IMG_0146

Kuporna sitter på halva bopparna.

IMG_0144

Fanihelvetsjääääävla skit, jag har blivit tjock! DEN paniken. DEN andnöden. Jag var grinfärdig. Och kunde knappt andas eftersom det spände något så grönjefligt runt om.

På 10 sekunder gick jag igenom LCH, 5:2, Viktväktarna och you bloody name it i huvudet: vilken gav snabbast resultat. Samtidigt råkar jag titta på förpackningen.

IMG_0147

”E 70”. Det ringer en klocka. Inte fan har jag E..väl? I alla fall absolut inte 70 runt om. Helene måste ha kommit över en haschpipa och dragit några bloss på ute på lagret. Eller har någon prao-elev.

Tittar på den andra behån. Som har en helt annat storlek. Hjärnan strejkar. I två sekunder.

För sen kommer jag på att jag även beställde en behå till Magdalena.

Fifan. DEN lättnaden.

Men jag tror jag hoppar fredagsmyset ett tag framöver.

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00