Explain this

Eftersom jag bloggar så kommer det en massa saker jämt. Jag älskar att få grejer. Oftast kommer det till jobbet.  För det är ju inte så svårt att ta reda på var jag jobbar då jag då och då nämner det.

I fredags hängde det en påse på jobbdörren. Från Mackadonalds. Ett kort som berättigar mig till en frukost för två. Jättetrevligt.

Sen läste jag på meddelandet som var med. Det är skrivet till 22-åringen. (Hon jobbar ju här). Som om det vore från mig. Bra så.

IMG_0149

Om det inte vore för att de nämner hennes namn. Det gör aldrig jag i den här bloggen.

HUR kan dom veta? Okej, det må ha undsluppigt mig vid något tillfälle i något av mina 7000 inlägg, men att det sitter en person och går igenom allt har jag väry svårt att tänka mig.

Veckans kluring, eller så är jag blondare än jag trodde.

 1. Mikaela skriver:

  7,2 sekunder tog det för mig att hitta det, och ytterligare några för att få vetat vad alla i din familj heter. Men du behöver inte vara orolig, jag är en blondin med guldfiskminne så när jag vaknar imorgon bitti har jag glömt det!!!

 2. Biggalo skriver:

  Hahahaha! Du är rolig. Jag tror att du själv tror att familjen är mer ”hemlig” än den är. Med tanke på tidningsartiklar, radioinslag (minns jag fel?) och dina egna inlägg. Men det gör inget, det är OK att vara ”hemlig”.;-)

 3. Mia skriver:

  Maggan har nämt det några gånger i sin blogg oxå 🙂

 4. M@rie skriver:

  Mona, kan du inte kolla varför det står att man postar kommentaren för snabbt? Skriver man en lång kommentar som jag just gjorde får man ju psykbryt och orkar inte skriva om den igen. Det är ju likadant på Maggans blogg vad jag förstår.

  1. Det är ingen som har något svar på det. Problemet ligger hos WordPress. Tyvärr..

  1. MissK skriver:

   Man lär sig den hårda vägen och kopierar oftast innan man postar fast givetvis så krånglar det de ggr man glömt o kopiera 🙂

 5. Jag vet vad dina döttrar heter. Har icke googlat. Bara bra namnminne samt läsare av denna blogg under några år. Tror tiom. att jag vet vad maken heter i förnamn. Så nä, så hemligt är det nog inte.

  Du är nog blondare än vad du trodde helt enkelt! Eller ”blonde undercover” som jag blev kallad av en vän när jag sagt nåt osedvanligt korkat:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..