ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Så klart!

Resor

My second home!

20130727-120930.jpg

SOM jag älskar att shoppa här! Love love love..

En av mina favoritläsare, som alltid kommenterar (ni som har koll på sånt) tvingade jag hit på en lunch. Säg hej till Miss K alias Maarit!

20130727-121305.jpg

Hon hatar att vara med på bild men jag hotade henne till livet, hehe!

Nu ska jag tillbaka in i varuhuset och fortsätta shoppa!

Laters!

Så klart!

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.