Expressen-grejen

Tänkte på det där reportaget i Expressen i förra veckan. Fotografen som de skickade ut var ganska ung och jag tänkte: ”fuck, hur ska jag få till det här nu då!” Eftersom jag alltid ser förjeflig ut på bild. Såvida jag inte har tagit 78 testbilder först.

Men än en gång visar det sig att man inte ska ha förutfattade meningar för holy shit var skicklig han var.

Kolla, visst är jag fin?!

DONKA_DSC4140

DONKA_DSC4045
DONKA_DSC4195
donka kok1

 

All cred till Alexander Donka. Superskicklig!

 1. Carina skriver:

  Superfin!
  Kram Carina

 2. Så klart du blev fin! Det var ju min son som tog bilderna!

  1. Åh, han var så HIMLA trevlig. Och sjukt skicklig för jag är verkligen inte så där snygg!

 3. MissK skriver:

  Jättefina bilder på dig 🙂

 4. Tove skriver:

  Nu kommer jag att skriva något mycket jobbigt:) Du är ursnygg, men skulle bli ÄNNU snyggare med lång lugg. Jobbigt, för att det är SÅ tråkigt att låta den växa ut. Håller på själv och ser just nu inte klok ut. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..