Tänk om man kunde få ha semester resten av året

I går morse packade jag bilen full med väskor och ett stycke taliban för färd ut i landet. Eftersom jag i mitt förra inlägg har en tävling om var någonstans jag är, så låter jag det vara osagt i det här inlägget.

Efter nästan tre timmars färd var det dags att tanka. Bensinstationen råkade ligga i närheten av en ladugård så när talibanen klev ur bilen så höll jag på att skratta knäskålarna ur led…när gödselstackens odör fullkomligt nockade oss båda, men i synnerhet henne.

”MAMMA, det STINKER! Vad är det som luktar så äckligt?!”

IMG_6704

”Öh, vi är på landet. Det luktar ladugård och gödselstack!”

”Åh mamma, vi måste åka, jag står inte UT, jag kommer kräkas!”

Ähum. Tror minsann att talibanen behöver vistas en aning oftare utanför 08-land.

In i bilen igen och off we went.

Förresten, hur stora är oddsen att man träffar en bloggläsare från Stockholm i entrén till en bensinstation 25 mil från Stockholm? Just asking…

Sverige visar sig från sin bästa sida just nu för det är otroligt vackert väder och jag blev övertygad om att jag, lite senare, hamnade i himmelriket.

IMG_6706

..tillsammans med den här bönan:

IMG_6727
Det är så otroligt underskattat att inte göra någonting och bara njuta av nuet.

IMG_6786
Och åka sig lite båt.

IMG_6777

I väntan på att nån skulle komma och ge oss flytvästar som passade..

Talibanen brukar köra morfars lilla pluttbåt, så hon var i extas när hon fick köra en bra mycket större.

IMG_6715
Sen skulle Blondie lära mig att fiska för hon var minsann en van fiskare.

IMG_6737

Blondies skills i köket är kanske inte de bästa och hennes måltider består mest av glass…på riktigt..så jävla orättvist, så i stället för risken att hon skulle förgifta mig med nån liten sketen mört från sjön, do to her kitchen skills, så blev det upphämtad rökt lax från Rörö i Göteborg, just känt för sina rökta lax. Så gott att jag inte hann fota innan det var uppätet.

Men jag hann däremot få en bild av Johanna som torkade bordet. Mest troligt den första och enda gången jag ser henne göra något sådant då hon är typen som helst håller sig borta från allt vad köks- och hushållsgöromål heter.

IMG_6705

Tur att hon har andra skills som mer än väl väger upp den defekten.

Som att bjuda mig på champagne till exempel.

IMG_6787
Dock hade vi glömt att införskaffa sedvanligt snacks, så det fick bli skumpa med Angry Birds-godis.

IMG_6748
Man kan säga att det var en ….ähum…annorlunda kombo.

20130722-172949.jpg

Don’t try it at home guys!

Kvällen tillbringades med att jag ville hitta på nån rolig tävling om var jag befinner mig någonstans, eftersom jag inte kan få till några roliga blogginlägg när absolut inte ett skit händer. Frågade Johanna om jag kunde få lotta ut ett av deras plagg: ”Ja, men då får dom allt gå in och gilla oss på Facebook!”

Så det hoppas jag att ni gör

 1. Eva skriver:

  Haha, sta`bor;-)

 2. Nu är klockan efter 21, tävlingen avslutad, så nu vill jag veta var ni är!! 🙂

  1. Hehe. Vi sitter för fullt och går igenom allas svar. 16 stycken gissade rätt…

   1. Har jag nämnt att jag är född utan tålamod???

   1. MissK skriver:

    Synd man inte kom med nån gissning då 🙂

    Fast gillade PV på fejjan iaf för systerdottern gillade kläderna hon fick av mig som jag köpte på Outlooken 🙂

 3. Marie skriver:

  Oj, jag tror ni håller till vid Linnerydssjön!

 4. ahahahhaha ni får ta en helg mellan varven för att vänja talibanen vid bonnalukten 😉

 5. Om det luktar så där du är borde du vara i Trelleborg 😉 men det stämmer väl inte m kontorsmöbler??? Kinnarps möbler finns i 7 ”byar” …. gissar på Vinslöv :). Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..