ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Gastric bypass-operationer

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Gastric Bypass-operationen

Läser det här härom dagen i Expressen:

Skärmavbild 2013-07-03 kl. 17.30.45

Jag beklagar verkligen att Annika har fått komplikationer efter sin operation och jag hoppas verkligen att det är E x p r e s s e n som på eget bevåg skriver “Det framställs som en quickfix.” Är det Annikas som säger så, så säger jag att hon är ute och hojar. Ordentligt.

För det gör det sannerligen INTE! Den här operationen är en operation för de som vill förändra sin livsstil, men som inte klarar det på egen väg. Det är en operation som är riskabel och kan medföra komplikationer. MEN, att fortsätta vara tjock medför i nästan alla fall,  STÖRRE komplikationer för kroppen. Vilket sorgligt nog de flesta inte verkar vara medvetna om. Det är en stor operation och det görs noggranna koller innan man ligger på operationsbordet. Det är i n t e bara att tro att bara för att man är fet, så är det klappat och klart för att man ska få genomgå den.

Det är också en operation som INTE innebär att livet är slut när det kommer till att äta. Folk skrämde livet ur mig innan jag skulle göra min: “åh, nu kommer du aldrig mer kunna äta god mat!”

Ehh. Jo. Jag kan äta ALLT, men inte så mycket. Jag kan äta godis och chips, men jag föredrar att försöka undvika det. Om jag är svårt sugen så äter jag. Lite. Bra så.

Det är en operation som jag rekommenderar till ALLA feta människor. Herregud vilken skillnad på livsstil och l i v s k v a l i t é. Plötsligt behöver man inte gömma sig. Plötsligt behöver man inte ha ångest. Plötsligt behöver man inte skämmas. Plötsligt så är man värd lika mycket som en normalviktig. Plötsligt så ser folk att man finns. Plötsligt så räknas man.

Så jävla tråkigt bara att media ska skrämma slag på allt och alla. Så jävla tråkigt att det faktiskt k a n bli komplikationer, men det måste man ta i beaktande. Så jävla tråkigt att det finns så många neggomänniskor med attityden: “det är väl bara att motionera!”

Sen är det ju faktiskt så att man KAN reversera operationen. Om man ångrar sig.

Men, som min kirurg sa: “än så länge så har inte en käft hört av sig.”

Long liv the GBP-operationer säger jag.

Och fuck media som ska överdriva allt. (Även om jag genuint beklagar Annikas faktiska problem.)

PS: Expressen: ni skriver om alla de mediciner/tabletter som stackars Annika måste äta resten av livet. Jag kan upplysa er om att det måste vi ALLA som har gjort den här operationen, och det informeras vi om innan.

Gör om, gör rätt.

Gastric bypass-operationer

66
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights