ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Riksnördarna

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Har precis kommit fram till Radio P4 Sörmland efter en dryg timme i bilen.
Solen sken under hela bilfärden så jag satte på mig mina slipade solglasögon.

Och Christina har ont i ögat, så hon måste ha solglasögon för ljusets skull.

Väl inne i radiohuset så kommer jag på att jag glömt att byta tillbaka. Det är ju tur att det är radiosändning och inte tv.

20130513-092105.jpg

Fifan så töntig jag känner mig.

Riksnördarna

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.