ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Känner ni till nån bra skräddare här i Stockholm?

Mina läsare

Jag har köpt tre skitsnygga Plain Vanilla-klänningar men eftersom jag inte har figur för såna här det är ju själva FAN, så vill jag sy upp dom, så att jag kan ha dom som tröjor i stället. Himla fiffigt va?

De är i trikåtyg och även om jag just precis igår skröt för Johanna att jag minsann kan sy, så vågar jag mig inte på trikå. Dessutom så har jag lånat ut min symaskin till någon…som inte har lämnat tillbaka den..och jag kan inte komma på vem det var. Den var dessutom nästan sprillans ny. Skitbra.

Känner ni till nån bra skräddare här i Stockholm?

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights