ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Det gick ju bra det här med radioprateriet

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Mina läsare

Hann ju inte ens bli nervös innan det var dags för sändning. Satt i väntrummet och var tvungen att ta av mig mina slipade solglasögon (hade ju glömt att byta tillbaka till mina vanliga när jag klev ur bilen) eftersom jag kände mig som någon med divalater. Problemet när jag är utan glasögon, är att jag inte ser något. Alls. Så jag sitter bara och fånflinar och låtsas att jag har koll.

Kanske dags att plocka fram linserna nu så här på vår- och sommaren!

20130513-142609.jpg

Bästa Charlotte Lauterbach var inte sen att solglasögon-sympatisera med mig och Christina…som i sin tur hade problem med ett öga och tokvägrade att ta av sig dom.

20130513-142624.jpg

Jag älskar solglajjer och blev lite kär i Charlottes.

Men Christina tyckte att jag..ähum…inte såg så bra ut i dom. Kärring.

Sen var det dags för sändning.

20130513-142659.jpg

Och som vanligt är Charlotte ûberproffsig. Men det är klart, hon har ju jobbat i hundra år med radio. Hon gör även röster i en hel del tv-reklam.

Ämnet för dagen var vänskap. Hur viktig den är. Och så.

Så där satt jag i mina brillor och skulle försöka vara seriös. Hej & hå.

Christina däremot, hon är proffs på sånt här. Å andra sidan så sitter hon hos Charlotte som relationsexpert så gott som varje måndag.

20130513-142716.jpg

Nedan kan ni höra vad vi pratade om.

/

Hörrni, jag har tänkt på en sak. Sen i höstas, när alla podcasts exploderade, så har jag funderat på om jag ska starta igång en själv. Har snackat med Magdalena om det också, men nu har tiden gått så fort och vi båda har haft så mycket att göra,  så när vi pratade om det härom dagen så kan vi konstatera att det finns alltför många därute. Och alldeles för många wannabies. Tricket är att göra det mer intressant än det vanliga blajblajet som så många har. Fast, nu när Magdalena blir programledare för Ensam Mamma Söker (Yiippppiiiii, äntligen kan vi prata högt om det: det kommer passa henne som handen i handsken, och jag är så himla glad för hennes skull!) så har hon inte en sekund över. Hon börjar inspelningarna i morgon och håller på ända in i juli. 

Men. Jag kan inte riktigt släppa det här och jag har pratat med Mia (Törnblom) om det och hon gillar idén. För jag har en idé. Men mycket handlar om tid. Och frågan är nu vad ni skulle tycka. Eller om ni har några bra programidéer..

Så, vad säger ni:  jag och Mia skulle väl kunna vara en skitbra kombo, eller?!

Hit me!

Det gick ju bra det här med radioprateriet

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.