ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Jag fyller år om en månad…och en dag

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Och för att vara säker på att maken inte kommer dragandes med någon av sina “jag-tänkte-att-du-behövde”-presenter, så tänkte jag förekomma med att tala om exakt vad jag “behöver”. Han har nämligen svart bälte i det annars.

Därför knallade jag igår in på Hallbergs Guld.

En butik som funnits sedan Selma Lagerlöf vaggade fram på gatorna.

Jag vill ha ett halsband. Eller ja. Ett hänge, för kedjor har jag. Typ ett sånt här.

Eller det här:

Så jag tittar runt. Noga. Och hittar ett som jag gillar. Tar fram mobilen för att fota och tänker att jag är jättesmart. Nu k a n det ju inte bli fel liksom. Nu får jag vad jag vill ha och så ler jag så där överraskad när jag öppnar paketet.

Precis när jag ska bränna av en bild så kommer expediten.

“Du får inte fota här!”

“Va?”

“Nä, du får inte fota här!”

“Eh. Skojar du?”

“Nej.”

“Jag tänkte ta en bild på det här halsbandet… till maken, så att han vet vad han ska köpa till mig, men vet du, det är ju en himla tur att det finns andra guldsmedsaffärer!”

Sen gick jag. Skitförbannad.

Och när jag kom hem så gick jag in på deras hemsida. Tänkte att den skulle vara tom. För det måste den ju vara om det var fotoförbud. Whats the difference liksom?

Med vänlig hälsning från någon som ALDRIG kommer handla på Hallbergs Guld!

Jag fyller år om en månad…och en dag

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.