ANNONS

Happy monday!

/

Igår fick jag sovmorgon av maken. Alltså, jag vaknar ju så klart svintidigt så det var mera: ”Jamen du, var hemma ett tag och ta det lugnt på morgonen. Du kan ju åka..typ..09.15.”

Det var ju snällt. Tänkte jag. Tills jag kom på vad jag sa i helgen:

Du, jag tänker vara ledig på måndag. Nu har jag jobbat tre helger på raken och jag orkar inte mer.”

”Nämen det går inte, vi har skitmycket att göra!”

Så hans ”du kan vara hemma och ta det lugnt” bottnade mer i att han hoppades att jag hade glömt vad jag sagt. Vilket jag också hade. Kom jag på.

Så det var spikskorna på och järnet i väg. Åkte ut till en av våra butiker i norra Stockholm sen in till en annan inne på Östermalm. Den har vi sålt och på söndag-måndag så ska den tömmas för ny verksamhet. Hej och hå, jag tycker inte jag gör annat än tömmer, flyttar, kånkar och sliter.  Efter den här så har vi bara två av tio butiker kvar. Nästan i mål. Halleluja.

När jag ändå var i stan så sladdade jag in till Mood-gallerian. Till Plain Vanilla.

Johanna stod och pratade i telefon när jag kom så jag passade på att gå runt och kolla lite. 

Hon har tjatat så mycket om några vita jeans, som hon säger är ”to die for”. Vita jeans finns inte i min värld. Glöm det. Sa jag.

5 minuter senare traskade jag därifrån med ett par i en påse. Lordilord, jag tror inte jag har haft såna sedan jag konfirmerades. Eller ja just det, det gjorde jag aldrig, men jag kan inte har varit mer än en tonåring när det begav sig senast. 
Och jag tror att jag skiter i att alla säger att man är för gammal för vita jeans när man har passerat 40 för dom är bland det snyggaste jag har sett. Plus att jag får en rumpa pga av allt bling som är fastsytt. Eller som maken sa när jag hade mina andra, blåa jeans med bling i förra veckan:
”Nämen, den där rumpan har man ju inte sett på flera år!” Och så värsta fånflinet.
(Ni vet väl förresten att den sjunker bortåt 20 cm under en livstid va?)
På väg ut från gallerian såg jag den här blingnecessären och tofflorna i ett skyltfönster. (Fasen vad texten blir ihoptryckt, trots att den inte är det när man är inne i inlägget..)
Vill ha! …men det ser dyrt ut.
Glad i hågen så åker jag till jobbet. Räknar veckokassorna från butikerna. Bajstråkigt. Svarar på mail. Nu har vi bara ett 10-tal beställningar kvar till våra bloggläsare från vårt webbevent. De är stackare som har råkat ut för att kläder tagit slut, storlekar saknas och så vidare.
Fast, av alla de hundratals ordrar vi fick så antar jag att det är bra jobbat ändå, men jag blir lite ledsen för deras skull.  Vi har ju skickat allt med DHL och jag hoppas vid Gud att de sköter sig och levererar snabbt. Har ju bara erfarenhet från att skicka till butiker via dom.
Åker till stället med hål i väggen där jag bankar veckokassorna.
Lika glad varje gång jag går därifrån utan att ha blivit rånad. Men det är snart över.
Med bilen full av sommardäck så drog jag till Bilia i Alvik. Sveriges bästa. Jag kommer köra Volvo tills jag dör. Drömmen är en Volvo XC60. Kan man inte bli sponsrad på sånt? Och så strajpar jag bilen med ”Monas Universum”. Gud vilken bra idé!
Hur som. Det som gör att jag är en Volvo-fan, är bland annat för att jag bara kan lyfta luren och ringa Zulle, ”min” tekniker, och fråga om han har tid en halvtimme senare…och det har han oftast. Fast han egentligen är fullbokad.
Och han är fortfarande singel by the way.
Sen hämta talibanen i skolan. Hem och börja laga mat.
I går var jag wild´n crazy: sket fullständigt i fänkolen. För det är livsfarliga grejor. Liksom de mesta grönsaker är..
Talibanen hatar all fisk utom lax, så hon tokvägrade att äta kvällens meny, utan gick till frysen och hämtade en av mina lunchlådor i stället.
Mitt när jag stod där och lagade maten så ringde det på dörren.
Där stod en budkille från GlossyBox. Med en skurhink. Jag började asgarva.
 Flera av er läsare har skrivit att ni har fått månadens låda och jag har varit skitsur för att min inte har dykt upp.
Men nu måste jag ha halkat in på mån speciallista, för det är väl bara kändisar som får hem den med ett bud?! Och så jag, hehe.
Eller så tog dom fel på person.
Nåväl, jag kollar i hinken och mitt bland 48 tvättsvampar, en dammvippa, diskhandskar och Grumme såpa, så hittar jag min låda.
 Förra månaden var det en tråklåda, men nu var det lite mer lattjolajban. Och jag älskar humorn i det hela.
Och förresten, är det inte HIMLA KONSTIGT att jag bloggade om den där brun utan sol härom dagen, och så ligger det just exakt samma flaska i lådan?!
Snacka om scary! Ni m å s t e prova den, för den är verkligen bra. Inga äckliga kemikalier. Svensktillverkad. Man blir inte gul och den luktar inte bajs. Den färgar inte av sig och den är lätt att spraya på och nej, jag får inte ett korvöre för att säga det. Jag betalade förvisso halva priset hos Plain Vanilla, men det kanske inte är så konstigt. Här beställer du den!
I väntan på att fisken skulle bli klar så passade jag på att dyka djupare i GlossyBoxen och testa en mask som följde med.

Sexig va?! Först när det var för sent så insåg jag att jag inte såg något utan glasögon, så det var bara att sätta på dom.

När jag kom ned i köket så blev talibanen skiträdd:

”Mamma, vad har du GJORT?”

”Det är en ansiktsmask.”

”Varför har man en sån?”

”För att huden ska bli lite mer fuktig.”

”Måste jag också göra så när jag blir så gammal som du?”

Fan, ibland undrar jag varför aga är förbjudet.

Sen ringde maken och förstörde allt. Hatar när han ringer och pratar jobb mitt i maten.

”Det är inte läge att prata med mig, jag är så jävla förbannad!” Säger han.

Eh, varför ringer DU mig då? Tänkte jag tyst, men sa inget.

Det är alltid så, något händer och han måste ringa och tömma sig i mig.

Ujuj, hur läte det då?!

Hm. Jag kanske borde börja ta betalt. För jag känner mig lika tom som ett fnask när han har spytt färdigt.

Då skulle jag vara en av Stockholms rikaste kärringar, trust me.

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00