ANNONS

iPhone kanske inte är så jefla dum ändå

/

Liksom alla andra så har ju även jag en iPhone. Under protest. Är ju mer frälst i HTC, men min gamla gick sönder och maken råkade ha en 4s liggande, så jag har haft den i drygt ett halvår.

Och det som gör att jag kanske gillar den är att den är smidig. Alla bilder jag tar ploppar automatiskt upp i  min Mac och jag älskar att min kalender synkas med datorkalendern.

Sen undrar jag om inte dagens händelse gör att jag aldrig mer kommer ha en annan telefon.

Ni som hänger här vet ju att, trots att maken och jag jobbar ihop, så ringer han mig minst 10 gånger om dagen. Men det vet inte ni nya. Nä, jag ljuger inte, jag överdriver inte. Då och då så brukar jag lägga upp min telefonlista  här och jag tror att den senaste gången visade 21 samtal på en dag.  Det hör gör mig helt jefla vansinnig, även om jag är van och svarar per automatik. Det har också lett till att jag bl a ytterst sällan svarar i telefonen när det är okända nummer som dyker upp. Tycker mig liksom ha fått nog av samtal varje dag.

Idag hände nåt konstigt. Jag var ute och åkte bil i några timmar och telefonen var tyst. Väry tyst. Tänkte inte så mycket på det mer än att jag kom på mig själv med att vissla och nynna. Sånt gör inte jag i normala fall. Vid några tillfällen knäppte jag lite kort. Kollade lite på sms och pillade runt lite allmänt i telefonen.

Sen skulle jag ringa ett samtal.

Och då kom plötsligt det här upp:

Först fattade jag ingenting. Tills jag kom på att jag tidigare hade stängt av telefonen.

Alltså funkar allting, utom att ringa, när man har den avstängd.

OJ vad jag ska råka stänga av den framöver.

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00