ANNONS

När man skiter i fredagsmyset hemma

/

Och här kommer inlägget som skulle ha kommit in i går morse..om det inte vore för att jag råkade ta en sovmorgon..

Nåväl. Hämtade upp Johanna efter jobbet och åkte till Top Models pressvisning i Mûnchenbryggeriet. Hon var givetvis snygg som få. En annan hade inte ens hunnit hem och byta om efter jobbet.

Eftersom pressvisningen tog plats innan kvällens evenemang öppnade för allmänheten, så slapp vi de enorma köer som tydligen blev lite senare.

Det bjöds på champagne och vitamindryck.

Efter det blev det jättegod mat.

Jag och Johanna skojade lite om att det kanske var onödigt med så mycket mat med tanke på att publiken bestod av 98% smala tjejer i 20-års åldern. Varje gång man såg ett fejs över 40 så tittade man den andre i ögonen, i ett samförstånd och tänkte: ”thank you Lord, en av oss!”

Försökte få Johanna att lägga upp den här på Plain Vanillas instagram, men hon tokvägrade. Så då sa jag att jag skulle lägga upp den här istället. Tror inte hon har nån koll på hur många läsare jag har, hehe.

Det stod ett par söta spetor framför oss och jag tänkte att jag aldrig kommer förstå det här skomodet som är nu. Whats up med dom däringa fula platå-historierna? Ugly as hell. Klumpiga.

Johanna hade ju gjort sig jättefin och satt på sig klackar. Man kan säga att efter 3 timmar så ångrade hon sig djupt. Den värken.

Medan andra hade mer rutin och körde plattfotspjuck. Inte så sexiga men sablars så bekväma..

Tänkte fota min röv, men glömde bort det. Hade blingjeansen på mig. Alltid något på kvällens modeevent.

I vimlet såg jag plötsligt ett välbekant fejs. Det här är Emma som är chäääf för Espresso House i Bromma Blocks. Jag försökte lära henne hur man ler snyggt på bild. ”Du måste le utav helvete, sträck ut munnen allt vad du kan, så där överdrivet du vet, DÅ blir det skitbra!” Hon var aningen skeptisk, men jag tyckte det blev skitbra jag!

Johannas kärlek Fredrik är här uppe från Göteborg. Han låg hemma på soffan och tyckte att vi nog kunde vara borta hela natten vad honom anbelangade.

Sen dök dom här sköna bloggläsar-bönorna upp: Ninnibeth och Ullies!

Och här kommer stylist-Jonas och Caroline Winberg. Top Models programledare.

Jag undrade lite varför Jonas hade shorts på sig men jag är ju inte så bevandrad i modedjungeln. Kanske väry inne just nu, vad vet jag..

En stund senare kom den här sockerbiten ut på scenen och jag måste nog erkänna att han sjunger som en Gud och han har dessutom en otrolig karisma.

Tänker att jag måste ta en bild till talibanen och just då tittar han på mig. Jag mms:ar bilden till henne och får tillbaka ett ”Åhh, lyllos dig mamma!”

Till slut var Johanna svimfärdig av smärta och vi insåg att vi nog varit där klart. Jag körde hem henne, sen gick jag upp till Maggan, som bor på en parallellgatan ifrån Johanna. Där stod middagen klar och väntade.

Och Tristan serverade efterrätt.

Och så fick jag ett mms av en av mina favoritläsare. Komiskt med tanke på var jag befann mig.

Tomas var också där..

Liksom Sophie, som inte ville vara med på bild för hon kom direkt från gymmet.

Lance försökte övertala Maggan hela kvällen att han skulle få åka och hälsa på några tjejer i Gubbängen, men vi kärringar sa att det kunde han glömma. Han tyckte inte alls att det var så kul att umgås med oss en fredagkväll. Men det tyckte vi..

Det bjöds på saft också.

Sen gick vi upp på nätet på tv:n och letade fram Maggans rumba från hennes medverkan i Let´s Dance. Hur kul som helst.

Men det absolut roligaste jag har sett på evigheter var nog Tomas lilla discodansuppvisning som han och Maggan spelade in för flera år sen då ske skulle ha en Schlagerweekend med Maggans bloggläsare.

Vi alla fyra låg i soffan och kved av skratt. Jag har fan inte skrattat så mycket under en kväll på flera år!

Tjocko goes Disco from Tomas Gson on Vimeo.

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00