ANNONS

Flickor, på torsdag..tuttar och så..

/

Okej, ni har inte glömt att vi ska träffas och prova behå:ar ..och annat…på torsdag va?

Vi hade ju tänkt köra mellan 18-21, men fler av er vill komma tidigare. Jag har pratat med Helene och vi har bestämt att ni får komma från 17.00. Om det går så ska vi försöka se till att vara där från 16.30 till och med. Det hänger lite på Helenes kundbesök på eftermiddagen.

Ni som inte varit hos oss tidigare: vi finns på Ekbacksvägen 32, i samma hus som Svanströms, parkera på gården så ser ni entrén. Ni som åker buss: ähum..kolla SL.se. Kollektiv är inte min starka sida direkt, men jag har hört att det är svinlätt att ta sig dit från Brommaplan..och Sumpan.

Helene har sjukt snygga behå:ar av extremt bra kvalitet. Hon kommer inte att kunna ha så jättemycket rabatter, men tar med en del grejer som det blir bra priser på. Det fina med dom däringa behåarna är, att även om dom kostar en slant, så kan man ha dom i flera år…alltså blir det inte särskilt dyrt i det långa loppet!

Och hörrni, det vore lite bra att veta hur många ni är som kommer så ni kan väl hojta till här i kommentatorsfältet?

52
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00