Flickor, på torsdag..tuttar och så..

Okej, ni har inte glömt att vi ska träffas och prova behå:ar ..och annat…på torsdag va?

Vi hade ju tänkt köra mellan 18-21, men fler av er vill komma tidigare. Jag har pratat med Helene och vi har bestämt att ni får komma från 17.00. Om det går så ska vi försöka se till att vara där från 16.30 till och med. Det hänger lite på Helenes kundbesök på eftermiddagen.

Ni som inte varit hos oss tidigare: vi finns på Ekbacksvägen 32, i samma hus som Svanströms, parkera på gården så ser ni entrén. Ni som åker buss: ähum..kolla SL.se. Kollektiv är inte min starka sida direkt, men jag har hört att det är svinlätt att ta sig dit från Brommaplan..och Sumpan.

Helene har sjukt snygga behå:ar av extremt bra kvalitet. Hon kommer inte att kunna ha så jättemycket rabatter, men tar med en del grejer som det blir bra priser på. Det fina med dom däringa behåarna är, att även om dom kostar en slant, så kan man ha dom i flera år…alltså blir det inte särskilt dyrt i det långa loppet!

Och hörrni, det vore lite bra att veta hur många ni är som kommer så ni kan väl hojta till här i kommentatorsfältet?

  1. Jag å dotter kommer från start 😉

  2. Lisa skriver:

    Vi är två som kommer.

  3. Kommer ha med mig två olika sorters sportisar. Dock bara en/storlek. Sänder dem till er när jag kommer hem. Annars får jag hyra en lastbil för att få med allt. 🙂

  4. Jag kommer och jag hoppas att Helen har packat ned sport-bh:ar för oss med stora bröst! Har jag tur får jag med mig en kompis också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..