Seriöst, 53 spänn för två äpplen?!

Det är ju bara att hoppas att de är jefligt goda.

  1. Tinna skriver:

    Och i vilka rätter använder man granat äpplen?
    Sallader, jösses vad gott det är med de syrliga små kärnorna. På vaniljglass, i fruktsalladen, som smoothie, marmelad och och och eller bara som mellanmål.
    Buonissimo! Men den mognar på hösten så Mona, du är lite ur tid! 🙂

    1. Äh, du vet ju att jag har noll koll! Ska laga det ikväll så får ni se!

  2. Tinna skriver:

    Jag har också ett granat äppel träd och man gör så här för att lätt låta kärnorna falla ner i salladen, där dom gör sig bäst.
    Ta en sked och knackar/slår på hela granat äpplet. Sen öppnar man äpplet och då faller alla SUPERNYTTIGA små VRÅLgoda kärnor ut!
    Så gör man!
    Italiensk som jag är ibland…

  3. Minns inte att granatäpplen är så dyra.Du kanske blev uppkörd 🙁 Hoppas att dom var jefligt goda för det priset.

  4. Maria skriver:

    Men nu blev jag nyfiken. Vad är det för maträtt du har lagat som kräver granatäpplen, och blev det gott?

    1. Skulle ha gjort i kväll, gör den i morgon. Kycklingfärsburgare med nåt jox i..fick en länk av 21-åringen. Påminn mig i morgon så får du den. Sjukt god mat..hon har bjudit mig på det tidigare..

  5. Dyra kan dom vara ibland men fruktansvärt goda och nyttiga!! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..