ANNONS

Testing testing

/

Igår var jag i Mood-gallerian på Plain Vanillas officiella invigningsparty. Tjejerna har slitit som djur med att bygga butiken och de har verkligen gjort ett kalasjobb!

Mållgan var så trött att hon inte ens orkade protestera när vi fotade, hehe.

Men, det var inte det jag skulle skriva om. Johanna har länge babblat om nån brun-utan-sol-spray som hon använder, och som ska vara så bra. Jag har inte lyssnat så noga för jag tycker allt sånt där suger. Det luktar illa och man blir gul.

Men Johanna övertalade mig att prova. Och bara för att visa att det inte luktar, så sprayade hon lite på sin arm. Det avgjorde saken.

Jag köpte två flaskor eftersom jag tänkte att Maggan får vara försökskanin också. Hon håller ju på med sånt där skit mellan varven. Men, det som gör mig extra intresserad är att den här är svensktillverkad utan en massa konstiga tillsatser. En f d cancerpatient som kom på den här idén. Jag måste ta reda på hela historien känner jag.

Så jag fotade mig med blixt igår kväll, sen tvättade jag ansiktet och sprayade yttepyttelite. Och lite på hals och bröst. Vågade inte mer så här första gången.

Och i morse så fotade jag med samma blixt igen. Inget smink så klart. Bara gammal kärringhud.

Det ska tydligen sitta kvar i upp till en vecka. Hmm, ska nog spraya lite mer nu när jag märker att det verkar funka. Har någon av er testat? Berätta i så fall. För er andra som undrar så koster den 299 kr och finns på PV´s hemsida här. Jag kommer lägga upp den på Mona Rekommenderar om den är så bra som Johanna säger.

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00