ANNONS

En softish onsdag

/

Tjejerna på kontoret slet som babianer igår för att få ut alla era ordrar från Outleten och när de väl var klara så informerades vi om den hotande strejken skulle bli verklighet kl 12.00.

Och med tanke på att DHL kommer varje dag vid 14-rycket och att strejken varade endast en timme, så undrar jag om inte det var planlagt. För givetvis så hann inga bilar runt och hämta upp varor. Själv tillbringade jag dagen bakom datorskärmen. Ligger kraftigt efter med mina jobbmail. Sen letade jag leverantörer till Outleten. Ni har kommit med jättemånga bra tips, tack. Vad ni inte vet är att väry mycket av det ni ser ute i affärer kommer via Danmark. De är extremt stora på just inredningsplock och för dom är det ingen ekonomi i att vara med i en outlet..pga dyra frakter.

Men, vi letar vidare. Maken har börjat titta på annonser på Blocket. Om att köpa hela partier med varor….så han släpade med mig ut till förorten för att besöka någon som skulle ha ”massor av schyssta grejer”. Väl där så insåg vi att dessa ”schyssta grejer” mest sannolikt inte var ärligt förvärvade. Han påstod att det var stöldgods…som han köpt av Polisen. Att Polisen säljer av sånt då och då. Det kan väl ändå aldrig vara sant, eller?

Efter jobbet så hämtade jag talibanen för en middagsdejt i Bromma Blocks. Vi äter samma mat där varje gång: kyckling med jordnötssås. Men den här gången var jag wild’n crazy och beställde scampi.

Eh. Ska nog hålla mig till kycklingen hädanefter.

Efter det så dumpade jag henne på ett kalas och drog hem till Graafenslusken.

Oj så skönt att bara släppa alla ”måsten” och inte göra nåt annat än att bara hänga och snacka skit.

Sen kom Sophie.

Och så åt vi lite goda mackor.

Efter det så tryckte vi i oss jättenyttiga grönsaker.

Och så fick vi presenter av Maggan. Hon hade köpt flipfloppisar till oss tre i Uganda när hon var där nyligen.

Men, inte ens dom jättefina flippisarna hjälpte det faktum att två av tre behöver kraftig fotvård.

Sen hängde vi lite till.

Att hänga med dom här bönorna är som att läsa ett års utgåvor av Se & Hör. Fast med den skillnaden att dom här far med 100% sanning.  Jag ä l s k a r skvaller!

Vid 23-tiden var det dags för Askungen att åka hem. Maken låg och sov med fjärrkontrollen fastsvetsad i sin hand, så det var bara att gå och lägga sig.

I kväll ska jag till Mood-gallerian eftersom Plain Vanilla har officiell invigning av sin butik.

Men först ska jag jobba lite.

24
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00