En softish onsdag

Tjejerna på kontoret slet som babianer igår för att få ut alla era ordrar från Outleten och när de väl var klara så informerades vi om den hotande strejken skulle bli verklighet kl 12.00.

Och med tanke på att DHL kommer varje dag vid 14-rycket och att strejken varade endast en timme, så undrar jag om inte det var planlagt. För givetvis så hann inga bilar runt och hämta upp varor. Själv tillbringade jag dagen bakom datorskärmen. Ligger kraftigt efter med mina jobbmail. Sen letade jag leverantörer till Outleten. Ni har kommit med jättemånga bra tips, tack. Vad ni inte vet är att väry mycket av det ni ser ute i affärer kommer via Danmark. De är extremt stora på just inredningsplock och för dom är det ingen ekonomi i att vara med i en outlet..pga dyra frakter.

Men, vi letar vidare. Maken har börjat titta på annonser på Blocket. Om att köpa hela partier med varor….så han släpade med mig ut till förorten för att besöka någon som skulle ha ”massor av schyssta grejer”. Väl där så insåg vi att dessa ”schyssta grejer” mest sannolikt inte var ärligt förvärvade. Han påstod att det var stöldgods…som han köpt av Polisen. Att Polisen säljer av sånt då och då. Det kan väl ändå aldrig vara sant, eller?

Efter jobbet så hämtade jag talibanen för en middagsdejt i Bromma Blocks. Vi äter samma mat där varje gång: kyckling med jordnötssås. Men den här gången var jag wild’n crazy och beställde scampi.

Eh. Ska nog hålla mig till kycklingen hädanefter.

Efter det så dumpade jag henne på ett kalas och drog hem till Graafenslusken.

Oj så skönt att bara släppa alla ”måsten” och inte göra nåt annat än att bara hänga och snacka skit.

Sen kom Sophie.

Och så åt vi lite goda mackor.

Efter det så tryckte vi i oss jättenyttiga grönsaker.

Och så fick vi presenter av Maggan. Hon hade köpt flipfloppisar till oss tre i Uganda när hon var där nyligen.

Men, inte ens dom jättefina flippisarna hjälpte det faktum att två av tre behöver kraftig fotvård.

Sen hängde vi lite till.

Att hänga med dom här bönorna är som att läsa ett års utgåvor av Se & Hör. Fast med den skillnaden att dom här far med 100% sanning.  Jag ä l s k a r skvaller!

Vid 23-tiden var det dags för Askungen att åka hem. Maken låg och sov med fjärrkontrollen fastsvetsad i sin hand, så det var bara att gå och lägga sig.

I kväll ska jag till Mood-gallerian eftersom Plain Vanilla har officiell invigning av sin butik.

Men först ska jag jobba lite.

 1. Måste säga att det var väldigt snygga sandaler som ni fick av Maggan! Bra smak hon har. Gillade dom med lila blommor . Älskar lila .

 2. Hej!
  Var på Syster Lycklig i lördags. De hade så mycket fint så jag klarade inte av att köpa
  ngt:(. Försökte få Monarabatt, men det gick inte:).
  Och gick till Plain Vanilla i söndags. Fina grejer men alldeles för urringat för mig. Fråga dom om de har lärt sig att ta returer nu:).

  1. Vet du, vi ska ha en ”Mona-kväll” på Syster Lycklig den 9 maj och då blir det 25% på allt, och lite mer på kläderna! Men du, apropå PV-kläderna: jag har nästan alltid ett linne under, för det är för urringat för mig med! Har du problem med returerna hos dom så ring Lovisa. De är mycket generös med sånt!

   1. Synd att jag bor i Karlstad. Annars hade jag kommit och handlat!
    Tjejerna på PV höll på att lära sig hur man lägger in returer, ngt frustrerade men väldigt kontrollerade :).

 3. I Skåne säljer polisen ofta via http://www.sikoauktioner.se .

  Mina barn brukar ta med sig sina tomma legokartonger till dagis (de leker affär med dem) men när de fick lego köpt på internetauktion där det satt klisterlappar ”beslagtaget gods. Polisen” och ett gäng siffror var det läge att hindra dem kände jag…

 4. De där kycklingspetten känner jag igen, men vi blev lite besvikna när vi fick dem i Bromma Blocks. Det kändes liksom lite sunkigt när de plockade fram samma paket med kycklingspett som vi jämt har hemma i frysen, och värmde på… (även om de iofs är goda, men det är typ vår standardmiddag hemma, så inte precis vad vi ville ha ute). Ok, ännu värre var det när vi testade den där trädgårdsrestaurangen, vad den nu heter. Inte nog med att stolarna var sjukt obekväma, det var den snålaste fisk och skaldjursgryta jag ätit i hela mitt liv. Krossade tomater, rotfrukter och blöta brödbitar är så vitt jag vet ganska billigt… hur kan man då ta hutlöst betalt? (Jo, det simmade nog runt nån stackars liten pizzaräka också.) Nej, nej, från och med nu blir det BARA sushi i Bromma Blocks. Sushin är god! 🙂

 5. Bra att du fick en lugn stund och lite skvaller 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..