Vinn fint kit från Rosenserien!

Att vi gillar Rosenserien har väl inte undgått någon! Den här veckan har du chans att vinna ett kit bestående av  Vegetabilisk tvål 300 ml och Spraydeodorant 100 ml. Vi har kommit över fem stycken sådana kit och du har chans att vinna ett av dem. Värdet på produkterna är 445 kr per kit. 

Vegetabilisk tvål: En mild tvål och duschkräm som har hög återfuktningseffekt. Spraydeodorant: Naturlig och effektiv deodorant utan alkohol och aluminiumklorid.

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosenserien är en svensk, ekologisk och miljömärkt hudvårdsserie för hela familjen. Mer om Rosenserien och produkterna  hittar du HÄR. 

Vilken miljömärkning har Rosenserien på sina produkter?
Svanen.

Vinnare:
Camilla Persson, Sundsvall
Kati S Jonsson, Borlänge
Anna-Lena Nilsson, Kattarp
Ulrica Westling, Hisings Kärra
Camilla Fröjd, Uppsala

Tävlingen avslutades den 15 april 2013 ca kl 09.00.

  1. MissK skriver:

    Var inne på hälsokostbutiken i Ullared i köpte deras Deo idag, eftersom jag knappt tål vanliga deo längre utan det börjar klia när jag använder de, så ska testa denna ett tag nu o se om den funkar bra utan o börja klia

  2. Fiona skriver:

    Vilken najs tävling! Jag går ju och drömmer om att byta till mer manlig doft sen du rantat runt med ”sportdoften” men det duger ju säkert lika bra att dofta som en ros:)
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..