ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Vinn fint kit från Rosenserien!

Funderingar

Tävling

Att vi gillar Rosenserien har väl inte undgått någon! Den här veckan har du chans att vinna ett kit bestående av  Vegetabilisk tvål 300 ml och Spraydeodorant 100 ml. Vi har kommit över fem stycken sådana kit och du har chans att vinna ett av dem. Värdet på produkterna är 445 kr per kit. 

Vegetabilisk tvål: En mild tvål och duschkräm som har hög återfuktningseffekt. Spraydeodorant: Naturlig och effektiv deodorant utan alkohol och aluminiumklorid.

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosenserien är en svensk, ekologisk och miljömärkt hudvårdsserie för hela familjen. Mer om Rosenserien och produkterna  hittar du HÄR. 

Vilken miljömärkning har Rosenserien på sina produkter?
Svanen.

Vinnare:
Camilla Persson, Sundsvall
Kati S Jonsson, Borlänge
Anna-Lena Nilsson, Kattarp
Ulrica Westling, Hisings Kärra
Camilla Fröjd, Uppsala

Tävlingen avslutades den 15 april 2013 ca kl 09.00.

Vinn fint kit från Rosenserien!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.