Glad Påsk från Oriboo!

Ameh, jag har ju totalt glömt att, eftersom det var flera av er som undrade om Oriboo kunde ge mina läsare lite bättre pris, så mailade jag dom och frågade…och de sa ja!

Oriboon är en spelkonsol som barnen kan använda individuellt, eller mot varandra. Man tävlar, dansar och samtidigt tränar man balans, snabbhet och koordination. Talibanen har turen att ha två stycken, en som hon fick på deras releaseparty och en som jag har köpt, så när hon har kompisar här,  så kan de leka tillsammans. Jag brukar inte fastna för kommersiellt skit, men den här grejen är skitbra och ett extremt uppskattat spel.

Gå in här och beställ! Skriv mona i kupongkoden så får du 20%!

 

 1. Deeped skriver:

  Jin är så grym. Oriboo-gänget är en startup som borde få pris för att förstå affären.

 2. Oriboo skriver:

  Hej alla Oriboo-vänner!

  Annica, nu har vi fixat så att man får rabatt på alla Oriboo som man beställer! Ledsen för att det blev fel från början!

  Jenny, man kan absolut spela spelen även om man sitter i rullstol! Vi vill ju att alla ska kunna uppleva rörelseglädje oberoende av fysiska förutsättningar. I några av spelen kanske man får vara lite extra kreativ bara. Vi skulle dessutom vara jätteglada för era synpunkter!

  Marie, va tråkigt att du inte lyckas genomför köpet. Skicka dina fakturauppgifter och hur många Oriboo, färg etc som du vill beställa på mail till sales@oriboo.com så fixar vi det så istället – du får självklart din rabatt ändå!

  Glada påskhälsningar från Oriboo-teamet.
  /jin

 3. Marie skriver:

  Och jag kunde inte beställa 🙁
  Den bara hakar sig sidan och vägrar gå vidare när jag trycker på beställ 🙁

 4. Jenny skriver:

  Hej. Jag har en son som sitter i rullstol och undrar nu om man måste kunna stå/gå/hoppa för att kunna spela?

  1. Jag ska kolla med talibanen i morgon. Har inte sett henne göra alla övningar ännu…

 5. Jag.hatar.att.vara.fattig – när det kommer sådana här fantastiska deals!
  Grumpy!!

  Men det är ju alltid kul när det går bra för andra!

  (efter det här får du låta mig vinna i wf minsann!) 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..