ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Glad Påsk från Oriboo!

Mina läsare

Ameh, jag har ju totalt glömt att, eftersom det var flera av er som undrade om Oriboo kunde ge mina läsare lite bättre pris, så mailade jag dom och frågade…och de sa ja!

Oriboon är en spelkonsol som barnen kan använda individuellt, eller mot varandra. Man tävlar, dansar och samtidigt tränar man balans, snabbhet och koordination. Talibanen har turen att ha två stycken, en som hon fick på deras releaseparty och en som jag har köpt, så när hon har kompisar här,  så kan de leka tillsammans. Jag brukar inte fastna för kommersiellt skit, men den här grejen är skitbra och ett extremt uppskattat spel.

Gå in här och beställ! Skriv mona i kupongkoden så får du 20%!

Glad Påsk från Oriboo!

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.