Shop til you drop!

Så där ja; från och med nu, klockan 8.00 till 00.00, så kan ni gå in på Plain Vanillas webshop och handla ihjäl er. ALLT i shopen är 50%, även det redan nedsatta varorna. Jag såg också att det finns en del smycken där. Klicka på ”rullgardinerna” så hittar ni alla kläder. OBS! För att få de 50%:en så måste ni skriva in MONA, med versaler alltså, i nån rabattruta. Om det strular så maila till johanna@plainvanilla.se så hjälper hon till.

Ni som kommer ikväll (18-21) kör mot Järfälla/Barkarby, sväng av mot Veddesta Centrum. Det är bra skyltat och det går inte att missa. Parkera framför själva centrumet. Gå in under skylten ”Företagscentrum”, en stor skylt ovanför entrén, svår att missa. Gå alltså i n t e in i själv butiksdelen, som ligger till höger om den riktiga entrén. Det kommer stå personal där nere och ta emot er.

Och ni som gärna vill komma, men som tror att ni måste anmäla er: KOM! Det finns plats för alla. Vi kommer vara runt 150 personer och you will love it, 50-80% på ALLTOch glöm nu inte att även om det är en del som är slutsålt på hemsidan, så finns det p l e n t y more på lagret!

Just ja, de sägs att man lätt tar sig dit kommunalt också: pendeltåg till Barkarby. Kolla på sl.se. Det tar tydligen bara 23 minuter från Sthlms central.

Betalar gör vi med kreditkort eller kontanter.

Och det ska blir så j ä k l a kul att träffa er, men jag är stressad över att jag mest troligt inte kommer komma ihåg alla.

Uppdatering:

Johanna berättar att det kan vara svårt att förstå var man skriver MONA, så här är en skärmdump. Klicka bara på  Ange rabattkod, som finns under Kassa och Artikelnamn. Lätt som en plätt!

 1. Sari skriver:

  Tack för detta arrangemang! Vilken bra service man fick av alla er som jobbade där. Är så nöjd med klänningarna och smyckena jag köpte. Fanns så mycket fint så jag hoppas att detta inte var en engångshändelse:-)

  1. Tack för att du (och ni andra) kom! Himla kul var det. Vi kommer göra det här igen. I höst.

 2. Tack alla inblandade att även vi på landet kunde få vara med i dagens bästa shopping!!
  Handlat snygg fjärilstunika nyfiken på hur den ser ut in real life!!

 3. Nu har en av dina utlandssvenska läsare beställt, tack så mycket! Skickade varorna hem till mamma i Sverige (hoppas det funkar), så jag får vänta tills i sommar när vi kommer hem för att se kläderna.

 4. Tack för allt arbete du och de andra gör för oss! Super:)

 5. Carina skriver:

  Moorrrr vilka jäv kööer!!!!
  Men vi ses;)
  Kram Carina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..