ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Enköping – here I come

Jobbet & jag

Alldeles strax så ska jag åka till Enköping på ett jobbärende. Tror aldrig att jag har varit där och det ska bli intressant att se om jag hittar.  Vet inte ens åt vilket håll ur Stockholm man åker. Via Södertälje, eller mot Uppsala?

För även om jag har en GPS så har jag en förmåga att hamna åt helvitti i alla fall, så om jag bloggar från Göteborg om några timmar, då vet ni.

Wish me luck.

Enköping – here I come

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.