Enköping – here I come

Alldeles strax så ska jag åka till Enköping på ett jobbärende. Tror aldrig att jag har varit där och det ska bli intressant att se om jag hittar.  Vet inte ens åt vilket håll ur Stockholm man åker. Via Södertälje, eller mot Uppsala?

För även om jag har en GPS så har jag en förmåga att hamna åt helvitti i alla fall, så om jag bloggar från Göteborg om några timmar, då vet ni.

Wish me luck.

 

 

 1. Bettan skriver:

  Men vad spännande! Hoppas du hittade dit du skulle. Synd jag inte såg det här förrän nu, annars kunde vi mötts på Donken el dyl så kunde jag guidat dig sen!

 2. madde skriver:

  Välkommen.spännande att få höra sen vad det är för jobbärende 🙂 en fin butik hoppas jag på. Hehe

 3. Kan tipsa om ett supergott snabbmatställe som bara finns i Enköping och Eskilstuna: Chop Chop, thaimat med drive-in och massor av gott att välja på. Ligger där alla de andra sunkiga snabbmatställena ligger vid E18. Vi äter ofta, eller hämtar, från Chop Chop. God mat till bra pris och kanon bra service.

 4. -ME- skriver:

  Då kör du genom en miljon rondeller, tar vänster vid rödljuset och sen höger i andra rondellen. Uppför Kungsgatan och nerför, så har du parkering på vänster sida och Torget rakt fram åt höger. Är parkeringen full så följ vägen i vänstersväng så kommer du till stora parkeringen. Men vad i hela friden ska du göra här?? *s*

 5. Vinkelivink. Då åker du förbi Bålsta där jag bor! Ha det så bra i Enköping!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..