ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Effektiva Posten

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

I anslutning till finhooden här, så har vi ett utlämningsställe för paket till oss privatpersoner. Ja, i normala fall så hämtar jag på dyr-ICA, men ibland kommer grejerna till det här stället. Och ibland händer det att jag beställer privata saker till jobbet, för enkelhetens skull, men om ingen av oss är där, så måste jag även hämta ut det på det här stället.  4 km från jobbet. 4 km från Postens Idiotcenter, som ligger typ vägg-i-vägg med kontoret.

I fredags fick jag en avi på jobbet om just ett sånt paket. Maken tog med lappen hem och i lördags åkte jag till det lokala utlämningsstället. Bara för att bli upplyst om att paketet inte fanns där. Att det fanns på vårt företagscenter. Det som som jag alltså jobbar vägg-i-vägg med.

Men, varför har jag fått den här avin om paketet nu inte finns här?”

“Det står att det är på ingång.”

“Jamen, jag fattar fortfarande inte: VARFÖR får jag en avi om att jag ska komma hit och hämta ett paket, OM NI NU INTE HAR DET?”

“Jag vet inte.”

“Nähä, okej, då börjar vi från början då: om nu paketet inte har kommit hit, du säger att det ligger kvar på Postens Företagscenter i Ulvsunda, kan jag då hämta det där på måndag?”

“Nä”

“Vadå “nä”, DU säger ju att det ligger där, jag råkar jobba vägg-i-vägg, så då kan jag väl bara hämta det, så slipper någon köra hit det?!”

“Nej, du måste hämta det här.”

“Seriöst. Det är ingen av er anställda som undrar varför det går åt helvete med Posten va?”

Sen vände jag på klacken och gick. Fifan så sur jag var. Tänk om jag nu varit handikappad, ringt efter färdtjänst, krånglat mig in i den här skitlokalen, bara för att konstatera att jag lika gärna kunde ha torkat mig i röven med avin.

 

Effektiva Posten

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.