Friends Arena – how does it work?

Ikväll ska jag på finalen i Friends Arena och har hört att bil inte är att tänka på.

20130309-134659.jpg

Så vad är det som gäller..taxi, cykel..luftballong, or what?!

Förresten, sitter jag bra?

 1. Ta 176/177 till Solna Station och promenera därifrån. Jobbar i närheten av Arenan och vet vilke kaos det blir. Förmodligen kommer de att bli fullparkerat även på Frösunda sidan. Jag hade gäster på hotellet som berättade att i de hade tagit 1 timme i taxi från Järva Krog till Arenan…så kaos är att vänta ikväll tror jag!

 2. Tarja skriver:

  Eller parkera vid Bilia, de tar 100 kr för 4 timmar Tarja

 3. Tarja skriver:

  Parkera i Storskogen och gå via Råstasjön. Tar ca 15 minuter
  Tarja

 4. Berith skriver:

  Vi var där idag, på genrepet. Dina platser är sådär. En bit upp från scen, tror jag, men man ser ju bra överallt. Om än ”litet” 🙂
  Vi tog pendeln idag, funkade bra. Hemma (Spånga) på mindre än 30 min. Förra gången (lucia) tog vi evenemangsbussen från Sumpan, och svor högt när vi fick vänta i dryga 20 min bland folk som trängdes som tokiga, i snöstorm (!)!, på hemvägen. Men det har säkert blivit bättre, det var ett av de första större arrangemangen de hade på Friends, och i stort sett allt var kaos…… Ha det så kul!

  1. Vafaaan, menar du att jag har pröjsat 700 spänn för ”sådär” platser?!! Helvete vad sur jag blir. Fick ju biljetterna två minuter efter att de släpptes!

 5. Guddan skriver:

  Var där igår och tänkte att det var väl bara att följa strömmen. Borde ha anat oråd när det inte var någon mer människa än vi tre och en mamma med barn som hakat på oss. Ah har jordens sämsta lokalsinne. Vi gick fel och det tog en evighet att hitta rätt. Jävla skitställe att inte ha ordentligt skyltat! Vi satt också på läktaren och hade scenen rakt framför oss men det är långt fram dit. Ta med kikare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..