ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Årets hur-ska-jag-få-henne-på-andra-tankar

Funderingar

Talibanen, nyss hemkommen från skolan;

“Mamma, jag har tänkt noga och bestämt mig för en sak.”

“Vadå?”

“Jag har bestämt mig för att bli vegetarian!”

Gaaaaahhhh, VAR kom det ifrån?!

Årets hur-ska-jag-få-henne-på-andra-tankar

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.