ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Sådärja, då var mödomen spräckt

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Funderingar

För nåt år sen så startade jag ett instagramkonto.

Nu har jag fått häcken ur vagnen och börjat använda det.

Jag är ju så snabb.

Vad jag heter?

Have one guess..

Sådärja, då var mödomen spräckt

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.