Tänka sig, kärringen kan fortfarande inte

Icke rengjordaglasögon, noll spolarvätska och taskigt väder är ingen bra kombination. Man ser inte så bra när man kör bil om man säger som så..

Och eftersom jag fortfarande

..åkte tillbaka hem, för att tvinga ut maken i mysbrallor och hjälpa mig.

I 10 minusgrader. Han blev inte så glad.

Men jag löste problemet..utan att behöva lära mig, hehe.

 1. Tanten skriver:

  Det är så skönt att inte vara ensam.En sommar för flera år sedan så var jag och en kompis på väg upp till Stockholm för en veckas shopping och nöje. Typ vid Gränna så började bilen ryka och ha sig. Jag svängde av vid kommande mack, stannade bilen och fällde upp motorhuven. Med händerna i sidorna så där kvinnligt snyggt, stod jag och studerade vad som fanns i den värld jag inte kunde/kan ett skit om. Jo, fylla på olja kan jag, men alla andra slangar, korkar och burkar vet jag inte vad de ska vara till. Så jag trippade in på macken och fördomsfullt tänkte att det var väl skit med att det bara fanns en ung tjej bakom disken. Jag bad henne iaf komma med mig ut, för jag hade ”fel på bilen”. Sagt och gjort, hon klampade efter mina trippsteg och när vi kom fram till bilen så sa den lilla skitungen: Du kan fälla ner huven igen, för du har fått punktering!!
  Ja ja, fram med reservdäcket och sedan ignorerade jag hennes höjda ögonbryn då hon frågade om jag verkligen kunde byta däck. Ja se det kunde jag. Så ner på knäna, försökte förgäves dra i den korta klänningen, och efter en stund var reservdäcket på plats. Reste mig upp och fick till min förvåning massa applåder av en stor klunga pensionärer som stod bredvid en tysk turistbuss som jag inte lagt märke till tidigare. Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Jag tog upp mitt röda läppstift som matchade mina långa röda naglar och lade på ett extra lager, till deras jubel så klart. Sedan köpte vi glass, rullade i sakta mak till en däckverkstad, flirtade med grabbarna som satte på ett nytt fint däck, kom upp och röjde i Sthlm. Bl a så festade vi med AIK-laget, vilket vi inte fattade förrän flera timmar senare att det var. Men det, det är en helt annan historia! 😀

  1. Hahaha, den var kanon! Läste den högt för maken o han garvade öronsnibbarna krokiga =O)… Tack för det!!
   Mona..du har iallafall världens bästa bloggläsare för jag tror vi mer eller mindre är lika tokiga!

 2. Misan skriver:

  Haahaha! 😀 Jag tycker att du gör helt rätt! Varför ska man fylla på grejer i bilen, när andra gör det bättre? Vi har också den fördelningen här hemma, gubben tankar bilen och fyller på… vad det nu är som behövs och jag tankar tvättmaskinen och fyller den med vad som behövs där. Gubben städar bilen och jag städar hemmet, viss kvadratmetersskillnad så han kan inte klaga! Har haft körkort i en massa år, men tanka, nää tack! När min bil har slut på soppa så tar jag hans bil tills han har åtgärdat ”felet”. Vi får väl skylla på uppväxten 🙂
  (vi gick i samma klass :)) Ha de’ gott!

 3. Maria skriver:

  Var vi inte överens om att näthat är sjukt ute?
  Låt bli att skriva elakheter och spydiga kommentarer, även om ni tycker att den som bloggat är helt ute och reser. Livet blir liksom liiiite härligare då.
  #nätkärlek

  1. Tack. Jag (och ni) är för övrigt lyckligt lottade med sånt här inne. Vilket gör mig extremt glad.

 4. Marja skriver:

  Pinsamt! Kan man inte basics med att sköta en bil, ska man inte ha körkort heller. Tycker att en kvinna som är helt hjälplös när det gäller att tanka, fylla på spolarvätska o olja är ungefär lika ”gulligt”som en man som påstår sig inte veta hur man använder en dammsugare eller tvättmaskin… det är att idiotförklara sig själv.

  1. …fast, jag bjuder på det. För jag är fullkomligt ointresserad. Men, jag vet så mycket om mig själv att jag skulle fixa det om jag måste, och den vetskapen är good enough.

 5. Mia skriver:

  I fortsättningen köper du inte spolarvätska på statoil…Dom fick sämst i test på Plus förra veckan 😉
  Biltema fick bäst!

  1. Nix det var ”Starta” som fick bäst i test. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..