ANNONS

Memory lane

/

Härom dagen lyssnade jag på Radio 1. En programstation som bara sänder pratradio här i Stockholm. Med programledare såsom Robert Aschberg, psykoterapeuten Eva Rusz och Cissi Wallin…bland andra. Upplägget är att varje programledare pratar i tre timmar. Och en himla massa människor ringer in.

Cissi Wallin, vars program jag lyssnar minst ofta på, råkade vara på när jag satte mig i bilen. Det pratades sex. Hon kom in på när hon hade sex första gången och bla bla bla.

Poff så var jag tillbaka 150 år i tiden. När jag var en tidig tonåring och dyngkär i Han som skulle komma att ta min oskuld. Han var två år äldre än jag och väry much eftertraktad. Sjukt snygg. Vi blev tillsammans. Nåt år eller så, jag minns inte.

Men jag minns att till Barbra Streisands ”Woman in Love” (…sockersött värre, hehe) så försvann oskulden ut genom dörren. Via en blå/vit Profil-kondom. Sweet Lord vilka minnen som just poppar upp medan jag skriver.

Och när jag kom hem så var jag tvungen att googla hans namn, för att se om han fortfarande existerar.

Håkan Sandberg

Håkan Sune Sandberg. Tänk, det mellannamnet kommer jag ihåg. Världens fulaste på världens snyggaste. Tyckte jag då.

Fyller 50 i maj… och det kommer jag också ihåg. Att det var i maj alltså.

Han spelade bas i ett band som hette I.S.B…”Inte Så Bra”. Hur fan jag nu kan minnas nåt sånt.

Håkan Sune Sandberg, fyller 50 i maj och bor i Västerås. Nu för tiden.

Mest troligt happily married. Hoppas jag.

Och under en sekund så övervägde jag att jag kanske skulle skicka honom en blombukett på födelsedagen.

”Grattis på födelsedagen!/Mona – the ghost from another lifetime!”

Men det går ju inte.

Det är ju fan hundra år sedan vi sågs. Och vad skulle frun säga. Sånt gör man ju liksom inte.

Men tänk om nån bland mina läsare känner honom.

..då kan ni välan hälsa..

..så här 35 år senare!

Häpp!

PS: Och nu undrar jag hur många av er som sitter och tänker på vem ni blev av med oskulden med, hehe! Kom igen nu och tell me your stories!

(Sen kan ni väl gå in till den här bönan och fråga henne om hon minns….which she does väry well, hahahaha! Mycket internt, förlåt!)

39
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00