Kan ni inte sitta därute och vara mitt sällskap? Pliiis.

Fick en förfrågan idag. Sveriges Radio P4 frågade om jag och 21-åringen vill medverka i ”Hultling & Röör nästa lördagkväll (22.05-24.00, inte nu i helgen alltså) om det här med barn som flyttar hemifrån.

Jag sa ja.

Kan ni inte göra mig sällskap där ute i etern? Jag blir modigare om jag vet att ni lyssnar och ni har ju trots allt fått mig att överleva hennes flytt.

Jag lovar att påminna er nästa vecka.

Deal?

 1. Melodifinal-kvällen? Vilken tid. Dessutom är jag hos en vän i Gävle o planerar hennes bröllop då. Men länka sen så ska jag garanterat lyssna! Ska bli spännande att höra! 🙂

 2. Jag skriver:

  Sorry! Kommer med största sannolikhet att vara på småfyllan på någon lokal med serveringstillstånd och köra en After Schlager och fira att fel låt vann. Å när jag ändå är där på småfyllan så kommer jag garanterat att försöka flörta på nåt lammkött. Alternativt skicka ett fylle-sms till nån gamling,,, som jag kommer att ha dödsångest för på söndagen…
  Men! Du kan väl länka det inlägget på söndagen så kan jag lyssna på det medans jag äter min bakis pizza.
  Puss!

 3. Eva skriver:

  Såklart jag lyssnar. Lider själv helvetes kval för att sonen var tvungen att växa upp och flytta hemifrån för 2 år sedan. Ringer fortfarande och tjatar att han ska ”komma hem” till helgerna och hälsa på och hänga med oss. Så jag kanske kan få lite nya infallsvinklar i programmet och inse att det är meningen att dom ska flytta, haha.

 4. Katta skriver:

  Självklart!! Men påminn!!

 5. Självklart att jag ska. Så fort jag kommit ut från Friends och in i bilen slår jag på’t!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..