Paus i Bregottfabriken

Smet från jobbet för att köra talibanen och en kompis till simhallen.

20130227-145018.jpg

Eftersom tjejerna inte fyllt 10 ännu så var jag tvungen att följa med in ”och passa dom” men jag smet och har suttit i fiket intill i snart 2,5 timmar… Och stirrar genom glaset. Så jefla boring. Nä, jag badar inte om det inte är 25 grader varmt. Värsta badkrukan.

Sitter i stället och läser igenom Sveriges alla bloggar. Är så uttråkad att jag till och med varit inne på Kissies.

Då är det illa.

 1. Åkeshovs SImhall?
  Var där mycket med skolan när jag gick i Norra Ängby Skola.

  Ska inte den hallen rivas o byggas upp på nytt istället för renoveras?

  1. Jo, det hoppas jag för det är skabbigt som f-n.

 2. Alltså fyra kids! Nu ska jag röja i köket och slänga lite gamla halvtomma mjukosttuber

 3. Ha ha! Är i Sälen på sportlov med tre kids och kompis. Maken har åkt hem och jobbat. 12-årsgräns här. Orka lämnade av dem och sa att de var 12 fast de är knappt 11. Orkar inte( de är skitduktiga på att simma). Jag är här very många veckor per år eftersom vi har ett hus här. Varit på badet ett ex antal ggr.

 4. Anni skriver:

  VIlket vågigt golv.. Man blir sjösjuk bara man tittar på det haha.. Hoppas fröken taliban hade kul i badet i alla fall så någon hade skoj 🙂

 5. Lisbeth skriver:

  Vet ju inte hur det ser ut just i ditt badhus där du sitter. När jag är med barnbarnen på badhuset smiter jag också men jag smiter till Spa anläggning en trappa upp där man också kan hålla kolla genom fönstren. Så mycket bättre. Dags att söka ny anläggning

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..